2777
2789
تره رو بیشتر بریز خوشمزه تر میشه بعد نخود و عدس پخته شده رو بریز نیم ساعت اینا بمونه اخر سر سیر رند ...

عدس چی تو اش دوغ ا

اردبیلی میگی؟

دخترم منو بابایی بی صبرانه منتظرتیم انشالله بسلامتی بیای بغلمون😘😘😘

سبزی اش دوغ شوید تره اسفناج کم باشه اگه پیازچه هم بگیری خوشمزه میشه عالیی میشه 

دوغ ترش 

خورده برنج 

نخود یا لپه 

سبزی پاک میکنی خرد میکنی میشوری میزاری بپزه بعدش ک پخت خورده برنج پاک شده  میریزی داخلش بپزه وقتی  ابش تموم شد دوغ میریزی داخلش 5دقه هم میزنی تا بریده ای نشه راستی نخود یا لپه از قبل پخته شده هم بریز داخلش پیاز داغ بگیر جدا زردچوبه بزن نمک وفلفل نعنا هم بریز داخلش ک مثل نعنا داغ بشه بعدش بریز داخل اش دوغ هم بزن تا رنگ بگیره نوش جان

هنوز مادر نشدم،اما میدانم که خیلی دلم برای کودک نداشته ام تنگ شده.دلم لک زده برای کودکی که جای خالی اش تنها دغدغه زندگی ام شده.دلبندم هنوز ملاقاتت با خدا تمام نشده!تمام گفته ها وناگفته ها را تحمل کردم تا روزی تورا در آغوش بگیرم.بیا ک دیگر تاب نگاهای سنگین جماعت را ندارم!بیا و در مقابل دیدگان پدرت سر افرازم کن.راستش را بخواهی از روی پدرت هم خجالت میکشم.عزیزم،اینجا برای داشتنت دست به هرکاری زدم،هزار درد را متحمل شدم،من خودم را همین حالا مادر میدانم برای داشتنت از یک مادر واقعی هم بیشتر سختی کشیدم،بی منت!!!اما هیچکس مرا مادر خطاب نمیکند.میدانی تا تورا نداشته باشم هیچکس مرا مادر حساب نمی آورد..عزیزترین آرزوهایم،بیا و رویاهایم را سرو سامان بده

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دوغ 

سبزی اش 

جو 

برنج گرده 

نخد و لوبیا  پخته  اگر یکیشونو نداشتی عدس بجاش بریز 

اول جو و برنج و سبزی  رو بپز زمانی که اب ش خیلی کم شد جوری که دیدی  دیگه بیشتر از این ته میگیره     چند پیمانه اب یخ بریز روی موادت  تا اندازه ای ولرم کن  که وقتی دوغ رو اضافه میکنی   بریده بریده نشه    ، یا میتونی  این کار رو نکنی وقتی موادت پخت اب کش کنی  و  چند لیوان اب بریز و دوغ رو اضافه کن ،   شعله گاز رو خیلی زیاد کن و هم بزن  مواد رو  تا بجوش بیاد و  قل بزنه بعدزیر گازو کم کن و   درش رو بزار تا سفت شه   

فرزند من به دنیا اومد .   خدایا شادی بچه دار شدن سهم همه ماست . تورو به عظمتت قسم  دامن همه منتظران رو سبز کن .   
سبزی اش دوغ شوید تره اسفناج کم باشه اگه پیازچه هم بگیری خوشمزه میشه عالیی میشه  دوغ ترش  ...

طرز تهیه اش دوغ شیرازی اینه خیلیم خوشمزست بح بح دلم خاس

هنوز مادر نشدم،اما میدانم که خیلی دلم برای کودک نداشته ام تنگ شده.دلم لک زده برای کودکی که جای خالی اش تنها دغدغه زندگی ام شده.دلبندم هنوز ملاقاتت با خدا تمام نشده!تمام گفته ها وناگفته ها را تحمل کردم تا روزی تورا در آغوش بگیرم.بیا ک دیگر تاب نگاهای سنگین جماعت را ندارم!بیا و در مقابل دیدگان پدرت سر افرازم کن.راستش را بخواهی از روی پدرت هم خجالت میکشم.عزیزم،اینجا برای داشتنت دست به هرکاری زدم،هزار درد را متحمل شدم،من خودم را همین حالا مادر میدانم برای داشتنت از یک مادر واقعی هم بیشتر سختی کشیدم،بی منت!!!اما هیچکس مرا مادر خطاب نمیکند.میدانی تا تورا نداشته باشم هیچکس مرا مادر حساب نمی آورد..عزیزترین آرزوهایم،بیا و رویاهایم را سرو سامان بده

دو تا بطری دوغ. اگه ماست داری یه بطری و نصفی دوغ بزن یه کاسه هم ماست و یه کاسه اب. نصف استکان برنج استکان من از این فرانسوی هاست. یه ملاقه ارد و یک عدد تخم مرغ قشنگ هم بزن و یکم دوغ قاطیش کن بعد از صافی رد کن. نمک. سبزی اش که شامل گشنیز و تره و شوسد هستش رو بزن. بستگی به علاقه خودت داره پر سبزی دوست داری یا کم. بزار رو گاز مرتب هم بزن تا به جوش بیاد وقتی جوشید بهش عدس و نخود پخته شده اضافه کن و بعد ده دیقه تا یک ربع زیرشو خاموش کن. سیر رنده شده هم دو سه تا بریز توش موقع خاموش کردن. 30دیقه وقت میبره تا به جوش بیاد

میشه واسه کنجد تو دلم یه صلوات بفرستید تا سالم بیاد بغلم......خدایا شکرررررت
اره اردبیلیا بعضیاشون میریزن اکثرا نمیریزن ولی اونایی ک میریزن خوشمزه میشه اش دوغاشون من از اونا یاد ...

من اردبیلیم برا اولین باره میشنوم ی همچین چیزی تازه سبزیش زیاد باش مزه سبزی میده رنگشم سبز میشه باید متوسط باش

دخترم منو بابایی بی صبرانه منتظرتیم انشالله بسلامتی بیای بغلمون😘😘😘
من اردبیلیم برا اولین باره میشنوم ی همچین چیزی تازه سبزیش زیاد باش مزه سبزی میده رنگشم سبز میشه باید ...

منم اردبیلیم و عدس میزنن خیلیا رو دیدم. البته سلیقه ای بعضی هام نمیزنن. 

میشه واسه کنجد تو دلم یه صلوات بفرستید تا سالم بیاد بغلم......خدایا شکرررررت
من اردبیلیم برا اولین باره میشنوم ی همچین چیزی تازه سبزیش زیاد باش مزه سبزی میده رنگشم سبز میشه باید ...

نمیدونم والا من خودم اردبیلی نیستم ولی مهمون میومدم میزبانمون میریخت و از همه اش دوغایی ک خوردم بهتر میشد حالا امتحان کن یه بار

اره سبزیش زیاد نباشه خوبه منم پر سبزی دوست ندارم