2821
2789
عنوان

خدایا...

440 بازدید | 5 پست
خدایا باید چند تا ماه رمضون و شب قدر دیگه بهم فرصت بدی تا خوب بشم ...تا به خودم بیام

خدایا پس کی من آدم می‌شم

خدایا چند بار مگه فرصت داشتن بدن سالم و عقل سالم برای سالم زندگی کردن رو دارم

مگه چند بار دیگه فرصت توبه دارم ؟

خدایا

خودت کمکم کن ....این ماه رمضون دیگه واقعا واقعا بنده تو بشم

بشم همونی که تو می‌خوای ... همون آدم خوبه
واسه دختر کوچولوی من دعا کنید مامان های گل یه مشکل کوچولو داره خواهش می کنم دعا کنید زودتر خوب بشه . اللهم صلی علی محمد و آل محمد
قُلْ یَا عِبَادِیَ الَّذِینَ أَسْرَفُوا عَلَی أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ یَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِیعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِیمُ

بگو: ای بندگان من که بر خود اسراف و ستم کرده‏اید! از رحمت خداوند نومید نشوید که خدا همه گناهان را می‏آمرزد. (زمر/53)
یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

http://www.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=19993

سلام دوستان عزیز ختم صلوات امروز تموم نشده لطفا همکاری کنید تا غروب چیزی نمونده التماس دعا

کلوپ آقا جان ظهور کن
داداشم جوون بود فوت شد میشه براش صلوات بفرستید ممنون ،خدایا شکرت به خاطر زمینی شدن فرشته ام ،دوستانم هم منتظرند به حق بزرگیت به همه نظر لطفی نما و دامانشان را سبز ممنون مهربانم(درسته آدم کاملی نیستم اما...کاملا خودمم)
2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز