برا هفده نفر رو نمیدونم من چشمی اندازه میکنم و اینکه بستگی داره برا هر نفر چند تا کوفته بسته به بزرگی و کوچیکیش بخوای در نظر بگیری
گوشت چرخ کرده رو با پیاز رنده شده آب گرفته شده ورز میدم
سبزی هام شامل مرزه ترخون ریحون و پیازچه زیاد خرد میکنم میریزم داخل مواد
بعد لپه و برنج پخته شده رو میریزم داخل مواد ورز میدم
برنج رو موقع کته کردن زعفرون توی آبش میزنم که رنگی شه
بعد نمک و فلفل میزنم اگه بخوام کمی آرد نخودچی
ورز میدم بعد نصف مواد کوفته رو چرخ میکنم با بقیه مواد باز ورز میدم گردالی میکنم میذارم یخچال یکی دو ساعت خودشو بگیره
گوشت بیشتر باشه از برنج و لپه ب عبارتی غالبتر باشه
برنج هم بیشتر از لپه باشه یا نهایتا برابر
برای سس کوفته پیازداغ نمک مرزه خشک آبغوره کمی آبلیمو کمی زردچوبه و کمی ادویه کاری میریزم با رب سرخ میکنم آب میبندم میذارم جوش بیاد میتونی پودر سیر هم بزنی اگه خواستی
ب جوش ک رسید کوفته ها رو میچینم داخل سس طوری ک کوفته غرق نشه و سس تا نصف کوفته رو بگیره
در قابلمه نمیذارم تا کوفته وا نره
حدود نیم ساعت اول در قابلمه بازه
بعدش حرارت رو کم میکنم گاهی کوفته ها رو زیر رو میکنم در قابلمه رو نه کیپ میذارم تا سس غلیظ شهه و کوفته مغز پخت شه