2777
2789

برا هفده نفر رو نمی‌دونم من چشمی اندازه میکنم و اینکه بستگی داره برا هر نفر چند تا کوفته بسته به بزرگی و کوچیکیش بخوای در نظر بگیری

گوشت چرخ کرده رو با پیاز رنده شده آب گرفته شده ورز میدم

سبزی هام شامل مرزه ترخون ریحون و پیازچه زیاد خرد میکنم میریزم داخل مواد

بعد لپه و برنج پخته شده رو میریزم داخل مواد ورز میدم

برنج رو موقع کته کردن زعفرون توی آبش میزنم که رنگی شه

بعد نمک و فلفل میزنم اگه بخوام کمی آرد نخودچی

ورز میدم بعد نصف مواد کوفته رو چرخ میکنم با بقیه مواد باز ورز میدم گردالی میکنم میذارم یخچال یکی دو ساعت خودشو بگیره

گوشت بیشتر باشه از برنج و لپه ب عبارتی غالبتر باشه

برنج هم بیشتر از لپه باشه یا نهایتا برابر

برای سس کوفته پیازداغ نمک مرزه خشک آبغوره کمی آبلیمو کمی زردچوبه و کمی ادویه کاری میریزم با رب سرخ میکنم آب میبندم میذارم جوش بیاد میتونی پودر سیر هم بزنی اگه خواستی

ب جوش ک رسید کوفته ها رو می‌چینم داخل سس طوری ک کوفته غرق نشه و سس تا نصف کوفته رو بگیره

در قابلمه نمیذارم تا کوفته وا نره

حدود نیم ساعت اول در قابلمه بازه 

بعدش حرارت رو کم میکنم گاهی کوفته ها رو زیر رو میکنم در قابلمه رو نه کیپ میذارم تا سس غلیظ شهه و کوفته مغز پخت شه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

دفع حشره

goli۹۸ | 21 دقیقه پیش

الیزاروف

jjxkxkjfifjfk | 21 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز