2777
2789

نگیر مهمونی بابا الکی باید خرج کنی میوه و شیرینی بخری هرکی بعد بدنیا اومدنا بچت اومد خونت میبینه وسایلو 

اگه اخلاقم بده عوضش دستپختم خوبه😌دوست داشتی اخلاقم خوب بود گرسنه میموندی   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب مامانم اینا بیارن بزارن برن وسایل و ن رقصیم اصلا؟

اتفاقا وسایلاتو نشون خانواده شوهرت بده بفهمن مامانت کلی خرج کرده. بعدا نگن داداشمون خریده.

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ
آخه این طوری هم نمیشه ک مامانم وانت بگیره بیاره بده بره

وا چشه مگه منم دوهفته دیگه مامانم وسایلو میاره اصلا نیاز نیست:/ کسی بیاد

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 
خب مامانم اینا بیارن بزارن برن وسایل و ن رقصیم اصلا؟

مگه سیسمونی رقصیدن هم داره؟دیگه این مدل کارا قدیمی شده.خیلی شیک و ترو تمیز مامانت که لوازم میاره بگو شوهرت ی شام از بیرون بگیره بیاره دورهم بخورین.تموم شد

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

ماهم رسممون اینه واسه صرف شیرینی و میوه دعوتی داریم وسیسمونیو میچینیم البته بااین گرونی من خودم فکرنکنم میوه بدم احتمالا پفیلامیخرم وشیرینی و شربت وپفک والویه هم درست میکنم بامخلفاتش میزتوی سالن میچینم  وبابادکنک و...تزیین میکنم ،روزقبلش وسایل بزرگ میچینیم وتزیینات سیسمونیوانجام میدم بعد زن عموهاو خواهروبرادرو....دعوت میکنیم 

خدایا فقط امیدم به خودته و محتاج نگاهتم میدونم که صدامو میشنوی هواموداشته باش کمکم کن🌼🌼🌼🌼 خودت سوپرایزم کردی خودت هم نگه دارش باش به حق بنده های خوبت هیچکسیو ناامید نکن
چون اتاق نداشتیم اتاق خودمون برای سیسمونی بود 4 تومن ولی تخت و کمد گرفتم وسایل زیاد نخریدیم معمولی م ...

خیلی هم خوب 

هر چی دوس داری گلم اما خرج اضافه نیست به نظرت ؟

به نظر من همون خانواده خودتو و شوهرت رو دعوت کن 

پسر نازم عاشقتم