2777
2789
عنوان

ترشح واژن

152 بازدید | 7 پست

سلام من ترشح سبز رنگ دارم نزدیک ی ساله ک بعد ازدواج عفونت خوب نمیش بارها دکتر رفتم سرم امپول وانواع داروها رو خوردم تاحدی ک معدم بهم ریخت تمامی روش های طب سنتی ازجمله پیاز درمانی عنبرنسار  سرکه و دمنوش های گیاهی روهم امتحان کردم جواب نمیده یعنی ۱ساله ک عفونتم اصلا خوب نشده میش کمک 😭کنید؟

میش برا اینک نی نیم رو سالم بغلم بگیرم صلوات بفرستین🙏

شورت نپوش

توجوشونده آویشن بشین 

مطمعن باش خوب میشی

زخاک من اگر گندم برآید،از آن گندم اگر نانی پزی مستی فزاید!                                                                     منم مستی و اصل من می عشق؛بگو از می ب جز مستی چ آید؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما شرایط منو داشتین؟

داشتم ولی سبز نبود ولی عفونت بود خیلی دکتررفتم بدنم ب دارو مقاوم شده بود ی مدت شورت نپوشیدم آویشن امتحان کردم وی چیز دیگه ک خیلی خیلی موثره برای عفونت حتنا امتحان کن ماریانا

زخاک من اگر گندم برآید،از آن گندم اگر نانی پزی مستی فزاید!                                                                     منم مستی و اصل من می عشق؛بگو از می ب جز مستی چ آید؟
داشتم ولی سبز نبود ولی عفونت بود خیلی دکتررفتم بدنم ب دارو مقاوم شده بود ی مدت شورت نپوشیدم آویشن ام ...

ماریانا چیه؟

میش برا اینک نی نیم رو سالم بغلم بگیرم صلوات بفرستین🙏
ماریانا چیه؟

ی پودر هس باید ازعطاری بگیری برای من هیچی مث ماریاناجواب نداده خیلی عالیههه

این مگ برا تنگ کنندگی نیس؟

برای عفونت من استفاده کردم ی بارک بزنی تمیز میشی