2821
2789
عنوان

ترشح واژن

155 بازدید | 7 پست

سلام من ترشح سبز رنگ دارم نزدیک ی ساله ک بعد ازدواج عفونت خوب نمیش بارها دکتر رفتم سرم امپول وانواع داروها رو خوردم تاحدی ک معدم بهم ریخت تمامی روش های طب سنتی ازجمله پیاز درمانی عنبرنسار  سرکه و دمنوش های گیاهی روهم امتحان کردم جواب نمیده یعنی ۱ساله ک عفونتم اصلا خوب نشده میش کمک 😭کنید؟

میش برا اینک نی نیم رو سالم بغلم بگیرم صلوات بفرستین🙏

شورت نپوش

توجوشونده آویشن بشین 

مطمعن باش خوب میشی

زخاک من اگر گندم برآید،از آن گندم اگر نانی پزی مستی فزاید!                                                                     منم مستی و اصل من می عشق؛بگو از می ب جز مستی چ آید؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

شما شرایط منو داشتین؟

داشتم ولی سبز نبود ولی عفونت بود خیلی دکتررفتم بدنم ب دارو مقاوم شده بود ی مدت شورت نپوشیدم آویشن امتحان کردم وی چیز دیگه ک خیلی خیلی موثره برای عفونت حتنا امتحان کن ماریانا

زخاک من اگر گندم برآید،از آن گندم اگر نانی پزی مستی فزاید!                                                                     منم مستی و اصل من می عشق؛بگو از می ب جز مستی چ آید؟
داشتم ولی سبز نبود ولی عفونت بود خیلی دکتررفتم بدنم ب دارو مقاوم شده بود ی مدت شورت نپوشیدم آویشن ام ...

ماریانا چیه؟

ماریانا چیه؟

ی پودر هس باید ازعطاری بگیری برای من هیچی مث ماریاناجواب نداده خیلی عالیههه

ی پودر هس باید ازعطاری بگیری برای من هیچی مث ماریاناجواب نداده خیلی عالیههه

این مگ برا تنگ کنندگی نیس؟

این مگ برا تنگ کنندگی نیس؟

برای عفونت من استفاده کردم ی بارک بزنی تمیز میشی 

2824
2823
2791
2779
2792