2777
2789
عنوان

بازم شوهر😤😤😤😤😤😤

279 بازدید | 17 پست

دیشب شوهرم داشت به یکی از اقوام پیام میداد ولی وقتی من نشستم پا شد رفت اونور که من پیامشو نبینم به روش اوردم گفت اینجوری راحتم فهمیدم میخواد مخفی کنه منم بهم برخورد پا شدم رفتم تو اتاق بعد پیام دادنشاومد تو اتاق گفت ببین چیز خاصی نگفتم نگاه کردم دیدم چیزایی حذف کرده اخه یکس دو دقیقه بین پیاماش خالی بود بهش گفتم قسم بخور کهچیزی حذف نکردی قسم نخورد منم الان دارم میترکم

میدونم چیز بدی نبوده ولی چرا مخفی کرده؟چرا حاضر نیس بگه؟الانم باهاش سرسنگینم میگه خودت فراموش میکنی

چکار کنم بچزونمش؟دارم میترکم 

از صب باهاش سرسنگینم ولی اون همش مسخره میکنه

اگه میشه یه صلوات برای سلامتی نی نیم بفرستین ممنونم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرد بود؟؟؟

خانومای خوش قلب ومهربون میشه برای آرامش دلم ی سوره کوثر برام بخونید بدجوری تو زندگی گرفتارم. اگر خوندین بگین منم براتون بخونم 🧡               خدایا خودت میدونی چقدر گرفتارم چقدر تو زندگی زجرکشیدم خدایا خودت راه درست و بهم نشون بده خدایا پناه میرم بهت از شر تمام بدی ها و انسان های شیطان صفت💛خدایا به توکل نام اعظمت خدایا تمام امید منی تنهام نزار خدایا زندگی هرچقدربهم سخت گرفت توتنهام نزار خیلی دل شکسته م خدایا پناه م باش💚

خب كار تو خيلى اشتباه و بچه گونه س! اينجور كنترل كردنا نتيجه معكوس ميده نكن اينكارو

خودت دوست دارى وقتى به اقوامت و خانواده ت پيغام ميدى همسرت سرش توى گوشى شما باشه؟

گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"  

بابا یه ذره حریم خصوصی هم برای خودتون هم شوهرتون بذارین لزومی نداره شما در جریان‌پیاماش با یه دوست هم‌جنسش باشین شاید بخوان با هم یه شوخی مردونه بکنن خودت دوست داری شوهرت همه چتاتو با دوستا و فامیلات بخونه

امان از این شوهرااااابابا زن گرفتین همتون بچسبید به زندگیتون صغری و کبری رو بندازین دور مخفی کاریو بندازین دور گوشی بازی به روش مشکوکو بندازین دور دختربازیو بندازین دور 

زنوگیتوووووونو کنین مگ قدیم این چیزاااا بوده زندکی مادرامونو میبینم حسرت میخورم که چه ساده و قشنگ بدون ذره ای شک و بیشور بازی کنار هم زندگی میکرد مگر تعداد اندکشون

خدایا امیدم به توست ناامیدم نکن  

باید به هر کسی حق داد تا لحظات مخفی خودشو داشته باشه

شاید مثل الان که یه پیام دادن رو علت قهرت کردی،اخلاقتو میشناسه و اون پیامها رو هم ازت مخفی کرده

باهاش صمیمی باش اونقدری که باهات راحت باشه

در ضمن

هر چی کم تر بدونی مسولیتت هم کم تره