zari6969 مدیر عضویت: 1398/06/26 تعداد پست: 962 عنوان بی بی چک با هاله ی خیلی خیلی کمرنگ | مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 36 پست بچه ها منو خواهرم دیروز از ی داروخونه دوتا بی بی چک مدیکور گرفتیم امروز صبح امتحان کردیم برا هر دو روی قسمت Tهاله ی خیلی کمرنگافتاد آیا مارک بی بی خرابه؟اولش خوشحال شدم ولی بعد ناراحت اخه چرا باید مال هر دومون اینجور باشه 1398/08/10 | 11:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mishipishi عضویت: 1397/09/07 تعداد پست: 1437 منم یک هفته قبل موعدم بی بی چک مدیکور زدم هاله افتاد بعد رفتم آزمایش مثبت بود از یک هفته قبل موعدت بی بی چک نشون داده؟؟؟ علائم هم داشتی؟ خدایا شکرت که من رو هم لایق مادر شدن دونستی. کمکم کن بتونم مسئولیتشو ب خوبی به دوش بکشم. بازم معجزه کن و سالم و سلامت ب دستامون تحویل بده.
رضوان_گلی عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 2593 مبارکه ان شالاه ب سلامتی سلامت باشی..ان شاءالله شما هم مامانی من هم خیلی مشکلات داشتم سر بارداری ولی خداروشکر بالاخره جواب گرفتم امیدت فقققققط ب خدا باشه من ماهی ک قرار بود اچ سی چی و لتروزول استفاده کنم باردار شدم..خریدم ولی استفاده نکردم .. خدایا شکرت ..واسه نی نی دار شدن همه منتظرا صلوات بفرستین.
ooooemo عضویت: 1397/06/08 تعداد پست: 3522 از یک هفته قبل موعدت بی بی چک نشون داده؟؟؟ علائم هم داشتی؟ اره هاله افتاد فرداش آزمایش دادم مثبت شد .نه علایم خاصی نداشتم فقط گاهی یه دردایی شبیه درد پریودی میگرفت شدید میشد و ول میکرد 😍عاشقتم که😍
ooooemo عضویت: 1397/06/08 تعداد پست: 3522 از یک هفته قبل موعدت بی بی چک نشون داده؟؟؟ علائم هم داشتی؟ اها یادم اومد نافم تیر میکشید 😍عاشقتم که😍
mishipishi عضویت: 1397/09/07 تعداد پست: 1437 اره هاله افتاد فرداش آزمایش دادم مثبت شد .نه علایم خاصی نداشتم فقط گاهی یه دردایی شبیه درد پریودی می ... مبارک باشه. منم یک هفته دیگه موعدمه و خدا کنه روی زشت پری رو نبینم خدایا شکرت که من رو هم لایق مادر شدن دونستی. کمکم کن بتونم مسئولیتشو ب خوبی به دوش بکشم. بازم معجزه کن و سالم و سلامت ب دستامون تحویل بده.
mishipishi عضویت: 1397/09/07 تعداد پست: 1437 اها یادم اومد نافم تیر میکشید منم اینور اونور شکمم گاهی ملایم تیر میکشه. حالا نمیدونم شایدم الکیه. خدایا شکرت که من رو هم لایق مادر شدن دونستی. کمکم کن بتونم مسئولیتشو ب خوبی به دوش بکشم. بازم معجزه کن و سالم و سلامت ب دستامون تحویل بده.