2777
2789
عنوان

شوهرم گند زد تو زندگیمون...+اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 11674 بازدید | 240 پست
وای خدا چرا مردا بعد عقد عوض میشن

نه همشون

اونايي عوض ميشن كه برات نقش بازي كردن و شماشناختتون روش كم بوده و نفهميديد فيلم بازي ميكردن

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

بالاخره بگذريم از همه اينا من اصلا ادم بي احترامي نيسم اينجوري بزرگ نشدم اصلا!

كلا هيچي ب مامانش نميگفتم هر وقتم هر كاري ميخاس براش انجام ميدادم

بالاخره ي شب ك مارو بيرون كرد از خونش ب شوهرم گفتم ببين من از همه چيزم گذشتم از خارج از درس از كار از موفقيت هررررررچي ك فك كني ب خانوادمم دارم دروغ ميگم كنار ميزارمشون اونا فك ميكنن من ميخام درس بخونم 

ولي قرار نيس درس بخونم فقط بخاطر تو بخاطر اينكه دلخوري تموم بشع قبول ميكنم بريم اون شهر ولي فقط ب ي شرط همونجور ك من اينارو قبول كردم توام خانوادتو بزار كنار تا زماني ك برگرديم الان ك فوشمون داد انداخت بيرون مارو ديگه باز نرو نازشونو بكش اونم گف باش هرچي تو بگي

جرئت متفاوت بودن رو داشته باش اين دنيا پره از آدمهاى معمولى...!  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب طلاق میگرفتی از بی شوهری نمیمردی ک ...ی کارای بی فکری میکنیناااااا..اینکه شوهر نیست اربابه توام برده نمیدونستی بدون وگرنه شوهر ب این معنی نیست ک اجازه بده اجازه یعنی چی ...فقط مشورت با شوهر ...در نهایتم تصمیم با خود زنه...چرا اینقد ضعیفین اخه

واسه سلامتی دخترم لطفا ی صلوات بفرستین
واقعا شوهرته یا عروسک خیمه شب بازی😞 چقدر مطیع مادرشه😯

نميشه خيلي هم قطعي نظر داد داستانو داري از زبون يه نفر ميشنوي شايد از زاويه ديد شوهرش داستان عوض شه

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

منم گفتم ديگه راهي نيس من اول اخر بايد اين گندي ك زدمو جم كنم پس چ بهتر پاي اونا از زندگي ما كنده بشه گفتم توروخدا اگ از خودت نميبيني بگو !اگ نميتوني بگو گف ن من خودم خسته شدم ازشون و...ديگ بسته و ...هزار حرف رفتيم اون خونه منم شبيه زندونيا همششش تو خونه ي دوماهي مث ادم زندگي كرديم تا مادرشوهرم بازم بخاطر پول شروع كرد زنگ زدن ب شوهرم

جرئت متفاوت بودن رو داشته باش اين دنيا پره از آدمهاى معمولى...!  

امان از زنایی که به جای فکر به پیشرفتشون فک میکنن شوهر براشون ریده از همه چیشون میگذرن که فقط شوهر داشته باشن

بوسیدمش در کافه های خسته ی در راه                    بوسیدمش از غم جلوی درب دانشگاه                                    بوسیدمش در رودسر , بر ماسه های داغ                              بوسیدمش در شهر بعد از خوردن شلاق
خب طلاق میگرفتی از بی شوهری نمیمردی ک ...ی کارای بی فکری میکنیناااااا..اینکه شوهر نیست اربابه توام ب ...

واسه این متن یه لایک کافی نیست👏👏👏

هرچه هستم خدایم داند...

ببین عزیزم نه تقصیر مادر شوهرته نه شوهرت ، تقصیر خودته که وقتی زیر حرفاش زد تو کوتاه اومدی ، و از اونا بدتر به خانوادت دروغ گفتی 

چقدر مادر بودن بده حتی نمی تونی آرزوی مرگ کنی،، یه صلوات مهمونم کنید

شما خودت باج الکی دادی و خودت حقیر کردی نمیتونی انتظار داشته باشی که اون و مادرش بهت احترام بذارن 

عشق  اون لحظه ای حس کردم که همه دنیا گفتن نه اما اون با عشق آغوشش باز کرد گفت تو بخوای اره💋💋