یه هفته است کاسکو خریدیم. خوب حرف میزنه و بامزه است. از پرنده فروشی موقع خرید پرسیدیم که جیغ میزنه یا نه گفت اصلا. منتها از همون روز اول یه عطسه میزد پشبندش جیغ خیلی بلند.وقتی کنارشیم یا مارو میبینه خیلی کمتر اینکار رو میکنه ولی وای به حالی که بریم تو اتاق یا حموم و دستشویی یا عصبانی باشه همینجور عطسه و جیغ میزنه. جیغهاش خیلی بلندن و بهمون استرس زیادی میدن. سعی میکنم با خوراکی دادن و سرگرم کردنش کمتر بکنم جواب میده ولی خوب همش که نمیشه بهش خوراکی داد. کسی همچین تجربه ای داره؟؟؟؟
پرنده فروشه میگفت حتما سرما خورده عطسه میکنه ولی تو نت خوندم باید علاعم دیگه ای هم باشه. این فقط عطسه میکنه. با اینکه عاشق طوطی هام ولی انقدر استرس میگیرم تو فکرمه بفروشمش.
همش می خواد مورد توجه باشه و از اینکه ازش دوری کنید ناراحت می شه .حواستون باشه همیشه تو جمع باشه وگرنه عصبی شه شروع می کنه پرهاشو می کنه
خداوندا التماست میکنم دیدن این لحظه ناب را به تمام مادران جشم انتظار نصیب کن. خداونداهر جه شکرت کنم کفایت نمیکند. به من حقیر لیاقت نگهداری از امانتی که بهم بخشیدی رو بده!!!! حسرت فرزند را به دل هیچ خانواده ای نزار. خدایا با تمام حقارتم در برابر عظمت بی پایانت سر تعظیم فرود میاورم و با تمام وجودم میگم شکرت شکرت شکرت
احتمالا داره ادای عطسه شما رو درمیاره!وقتی میرین تو اتاق اون جیغ میزنه که یعنی هی کجا رفتین من اینجام در کل باید عادت کنین جیغ جزو صداهای خوبشه کم کم بقیشو رو میکنه
اسمش صباست. صاحب قبلیش گذاشته. خیلی بامزه است. جمله میگه شهر میخونه. میرقصه ادامون رو درمیاره. ولی ا ...
ای جاااانم. دوست منم یه کاسکو داشت فقط با دوستم خوب بود و با مامان باباش اصلا خوب نبود. 8ماهش بود. نمیدونم چجوری با منم خوب بود. من که میرفتم خونشون پاشو میاورد بالا باهام دست میداد. کلی صداهای جدید در میاورد. اسمش نبات بود. من دیگه عاشششششششق کاسکو شدم.💞💞💞💞💞 اصلا یادم میاد دلم ضعف میره. کاش پولشو داشتم یکی میگرفتم😥
ای جاااانم. دوست منم یه کاسکو داشت فقط با دوستم خوب بود و با مامان باباش اصلا خوب نبود. 8ماهش بود. ن ...
. همسر منم اولا از طوطی ها مخصوصا کاسکو بدش میومد اما انقدر من گفتم الان از من بیشتر عاشق طوطی هاست. خیلی کاسکوها باهوشن. اینم با خودش هی تکرا میکنه دست بده. دست بده بعد دستش و میاره بالا با هوا دست میده 😂😂دیروز آهنگ گذاشته بودم اینم هی میگفت نانای نای نانای نای اووووو او او و میرقصید 😂