2777
2789
عنوان

باردارى پوچ

202 بازدید | 22 پست

خانوما كمك🙁

من هفته ششم باردارى به خاطر لكه بينى سونو دادم كه گفتن ساكم دفرمه است و هماتوم پشت ساك دارم ده روز استراحت كردم و شياف هم استفاده كردم،بعد از ده روز سونو دادم گفتن باردارى پوچه، ولى ساكم نرمال شده بود، الان هم همه علائم باردارى رو دارم حتى تهوع از امروز يكم بيشتر شده، نميدونم داروى سقط بخورم يا صبر كنم🥺كسى بوده مثل من؟؟؟؟ اميدى هست؟؟؟؟

آى دى اينستاگرامم🥰: hamraz_abbasi    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دارو که زوده باید ۲ هفته حداقل صبر کنی خودش بیفته من ماه پیش سقط داشتم.شیافتو قطع کرده دکتر یا نه؟

اره شيافم رو قطع كرد تا امروز صبح هم لكه بينى داشتم ولى ديگه قطع شده

باید صبر کنی تا ۸ هفته . الان بخوای سقط کنی با یه هفته دیگه هیچ فرقی نداره خونریزیشو ‌.. 

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
اره شيافم رو قطع كرد تا امروز صبح هم لكه بينى داشتم ولى ديگه قطع شده

خوب همین که شیاف رو قطع کرده یعنی تا حدودی مطمئن شده دکترت من که قلب بچه تشکیل شد و بعد تو شکمم مرده بود دکتر گفت ۲ هفته فقط صبر کن هیچ دارویی نداد تا خودش بیفته تو ۱۳ هفته افتاد .شما که خیلی زوده شایدم ضربانش هفته بعد شنیده بشه توکل بر خدا

چرا بارداری پوچ انقد زیاد شده😣 ماه قبل منم داشتم 😭

😭😭خيلى سخته، من باردارى اولم قلب تشكيل شد ولى ١١ هفته خونريزى داشتم دكتر گفت جنين قلب نداره براى همين سقط كردم، باردارى دوم موفقيت آميز بود الان يه دختر ٤ ساله دارم😍اينم باردارى سومم كه هنوز رو هواست🙁

خوب همین که شیاف رو قطع کرده یعنی تا حدودی مطمئن شده دکترت من که قلب بچه تشکیل شد و بعد تو شکمم مرده ...

منم تجربه شما رو داشتم براى همينم از سقط ميترسم😢 ولى بازم سپردمش به خدا، ديگه هر چى خودش بخواد