2777
2789
عنوان

روغن خراطین

203 بازدید | 17 پست

کسی برای لک صورت و چروک دور چشم استفاده کرده نتیجه داده ؟؟بعد از چه مدت.

خدا جونم کمکم کن تو رشته ی تحصیلیم خیلی پیشرفت کنم و موفق بشم  ..... با پزشکی قبول شدن داداشم هم خوشحال ترم کن . دوستتت دااارم.

وه میخای دور چشمت پف کنه

به اینا نگاه کنید:😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😶😶
وه میخای دور چشمت پف کنه

نه میخوام چروکای ریزش بره . البته یه هفته ای هست که استفاده میکنم به نظرم خیلی تاثیر داشته 

خدا جونم کمکم کن تو رشته ی تحصیلیم خیلی پیشرفت کنم و موفق بشم  ..... با پزشکی قبول شدن داداشم هم خوشحال ترم کن . دوستتت دااارم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مگه روغن خراطی برا پف صورت نیست

چرا ولی برای لک و چروک هم خوبه 

خیلی دوست دارم صورتم تپل باشه

امتحان کن من که نتیجه ش رو دیدم احساس میکنم توپولو شدم .

امتحان کن من که نتیجه ش رو دیدم احساس میکنم توپولو شدم .

بعد صورتت پفش خیلی تابلو نیست .یگی از دختر همسایه مون لاغر بود الان صورتش عین صورت فیلم ستایش شده یعنی کپ  اون شده وای لپاش خخخ

بعد صورتت پفش خیلی تابلو نیست .یگی از دختر همسایه مون لاغر بود الان صورتش عین صورت فیلم ستایش شده یع ...

خوب آدم صورتش یه کم توپول باشه بدنش هم توپر باشه به نظرم خوبه . من هیکلم توپره ولی صورتم لاغر بود . صورت لاغر هم هزارتاعیب رو نشون میده . هنوز یه هفته ست میزنم بیشتر برای کمتر شدن گودی زیر چشمام دارم استفاده میکنم .

یعنی تو یه هفته تاثیرش دیدی

آره چون اصله . حتی احساس میکنم لبام هم پروتز شده .روزی دوبار میزنم بعد نیم ساعت میشورم.نباید زیاد بمونه .

بو میده چجوریه روغنش ببخشید سوآل  کردم

آره اصل خیلی بوش بده . ولی کم کم بوش میره . رنگش قهوه ای سوخته رو به سیاهه . تو شیشه شفاف میریزن . روعنش هم خیلی چرب نیست و رقیقه . 

من میکسش رو اینترنتی خریدم خیلی راضی ام.روغنش اصله. اینم آیدی تلگرام فروشندشه @arayeshi_pransaa

محبت به نامرد کردم بسی ، محبت نشاید به هر نا کسی ،تهی دستی و بی کسی درد نیست ،که دردی چو دیدار نامرد نیست