بابای منم یکم سختگیره ولی من کاری که بخامو میکنم ،چون من تو نامزدی میخاستم جداشم عین خیالش نبود حالا ...
دقیقا عین مامان من....مامانم نبود یه روز هم تو این خونه دووم نمیاوردم....منم الان دوماهه اینجام بابام سرجمع 20تا جمله باهام حرف نزده....خیلی ازش دلگیرم خیلی....بااینکه میدونم خیلی دوستم داره و تاحالا همه جوره پشتم بوده و حمایتم کرده ولی این دوماه خیلی بد رفتار کرد باهام خیلی
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
وای دقیقا عین من....نگران اینم هستم ک از کجا معلوم ک نفر بعد بدتر از این نباشه....هرچقدر بد بو ...
دلم میخاد بمیرم به این چیزا که فک میکنم ،ولی من تا یه ادم خیلیییی خوب نیاد سراغم ازدواج نمیکنم دیگع،حتماهم چندماه روشناختش وقت میذارم، باهاش مشاوره میرم خلاصه که زودتصمیم نمیگیرم دوباره ،شایدم اصلا ازدواج نکردم دیگه نمیدونم........