یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
واا دیوونه چندسالته مگه!!!!منم ۲۱سالمه دوسالم زندگی مشترک داشتم
میدونی اخه مشکل من فقط این نیست...باباممم خیلییی بداخلاقه خیلیییی....اگه مطمئن بودم ک میزاره درسم رو ادامه بدم غمی نداشتم....الان یک هفته اس میخوام برم کتاب بخرم واسه کنکور ارشد جرئت نمیکنم میترسم بزنه تو برجکم....اخه شهر خودمون هم کوچیکه دانشگاه خوب نداره باید برم شهری با 4/5ساعت فاصله....میترسم نزاره برم اونوقته ک دیگه واقعا افسرده میشم
اخه فرهنگا فرق میکنه من مامانم از حرف مردم داره دق میکنه
وای دقیقااااا عین من...شهر کوچیک همه همدیگه رو میشناسن خیلی سخته....البته من مامانم واسه اینکه من ناراحت نشم خیلی جلوی من ابراز ناراحتی نمیکنه بیشتر بابام هی نگران ابروشه
اره واقعا خیلی بده من اگه درس و دانشگاه نداشتم دق میکردم من اصلا این که خوب فکر نکردم ...
خدا کنه بابام سنگ نندازه جلوی ادامه تحصیل ام....تنها چیزی ک سر پا نگه داشته منو الان همین امید به تحصیله...اون از خدا بی خبر ک نذاشت ارشدم رو بگیرم دیگه اگه بابامم نخواد بزاره روانی میشم
خدا کنه بابام سنگ نندازه جلوی ادامه تحصیل ام....تنها چیزی ک سر پا نگه داشته منو الان همین امید به تح ...
بابای منم یکم سختگیره ولی من کاری که بخامو میکنم ،چون من تو نامزدی میخاستم جداشم عین خیالش نبود حالا الان دارم جدا میشم فک میکنه مشکلی نیس اتفاقی نیفتاده،اصن براش مهم نیس چه بلایی سر روح وروان من اومده هزاربارم باهاش دعوام شده تواین دوسه ماه،ولی عوضش مامانم ماهه داره هرکاری برا خوشحالیم میکنه واقعا