2777
2789
عنوان

دیشب....😂😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 29 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

هرچی درمیاد از همین درس خوندن درمیاد نیت نمیکردی درس بخونی زلزله هم نمیومد😁😎

😂😂😂😂😂😂😂

با آدمای خوب، بد تا نکنین اینا دل جبران کردن ندارن، بعدا خودِ خدا باهاتون حساب میکنه ها🪴⛈

بچه امروز تهرانم لرزید منم تنها بودم زنگ زدم به شوهرم گفتم مسخره ام کرد بعد رفتم تو سایت زلزله نگاری دیدم دقیقا همون ساعت و دقیقه سمنان زلزله اومده بود ولی من لرزشه ساعتمون 

و دیدم 

به خدا بر همه کس معلوم است رهبر شیعه ❤علی(ع)❤مظلوم وبر حق است.                
بچه امروز تهرانم لرزید منم تنها بودم زنگ زدم به شوهرم گفتم مسخره ام کرد بعد رفتم تو سایت زلزله نگاری ...

آره لعنتی این فصل که میشه هی میاد😥😥

با آدمای خوب، بد تا نکنین اینا دل جبران کردن ندارن، بعدا خودِ خدا باهاتون حساب میکنه ها🪴⛈
تو هم سمنانی؟

نه بابا من تهرانم ولی هر چی به شوهرم میگم به خدا من فهمیدم زلزله اومد میگه توهم زدی حتی تو سایت نشونش دادم که همون ساعت و دقیقه تو سمنان اومده باز بهم میخنده 

اخه سمنان ۴ ریشتر بوده احتمال اینکه تهرانیا هم متوجه شده باشن هست

حرصم میگیره مسخره ام میکنه

نه بابا من تهرانم ولی هر چی به شوهرم میگم به خدا من فهمیدم زلزله اومد میگه توهم زدی حتی تو سایت نشون ...

آره منو مادرشوهرم خونه اونا تنها بودیم هی میگم بلندشو فرار کنیم الان سقف میاد رو سرمون میگه نه بشین اینجا تیرآهنه محکمه  

آره منو مادرشوهرم خونه اونا تنها بودیم هی میگم بلندشو فرار کنیم الان سقف میاد رو سرمون میگه نه بشین ...

ولش میکردی میرفتی خودش میموند با تیر اهنش😂😂