بچه ها من تازه فردا میشم ۳۶ هفته، یه هفته ای هست واژنم تیر میکشه شاید روزی یکی دوبار کمرمم درد میکرد، از غروب کمر دردم وحشتناااااک شده ریخته تو پاهام، از گردن تا لگن درد دارم، واژنمم تیر میکشه میزنه زیر شکمم، دیروز دکتر بودم نرمال بود همه چی، کسی درد زایمانش اینجور شروع شده؟؟
دخترم اگر عاشق شد...حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم!! میدانی؟؟ اگر انتخابش هم نادرست باشد رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده گرفتن دستهای عشقش پیرش کند!
منم ۲۲ آبان وقت زایمانمه😊😊😊😊😊👌👌😍😍😍شماها طبیعی هستین یا سز؟
کدوم بیمارستان قراره زایمان کنین؟؟؟
خدایاااا شکککررررررررتتتتتتت بخاطر معجزه ای که کردی......توکل کردم بر خداوندی که مهرش طوفان زدگان را کشتی نوح است......🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗خداوندا خیلی دوستتت دارم و ازت ممنونم بخاطر توراهی قشنگی که بهمون هدیه دادی...خداوندا قسمت همه ی منتظران کن منم یه روزی خیییلی منتظر بودم....اما به تو امید بستم و به خودت توکل کردم و از همه کس به غیر تو قطع امید کردم و تو مهربونی کردی و بهم بخشیدیش خدایااااا بی نهایت شکرت و شکرت وشکرررررتتتتتتتت ....
خدایاااا شکککررررررررتتتتتتت بخاطر معجزه ای که کردی......توکل کردم بر خداوندی که مهرش طوفان زدگان را کشتی نوح است......🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗خداوندا خیلی دوستتت دارم و ازت ممنونم بخاطر توراهی قشنگی که بهمون هدیه دادی...خداوندا قسمت همه ی منتظران کن منم یه روزی خیییلی منتظر بودم....اما به تو امید بستم و به خودت توکل کردم و از همه کس به غیر تو قطع امید کردم و تو مهربونی کردی و بهم بخشیدیش خدایااااا بی نهایت شکرت و شکرت وشکرررررتتتتتتتت ....
دخترم اگر عاشق شد...حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم!! میدانی؟؟ اگر انتخابش هم نادرست باشد رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده گرفتن دستهای عشقش پیرش کند!
تو بارداری درد زیاده درد زایمان یه جور انقباضه که میگیره ول میکنه رو شکم بالای ناف سفت ميشه بعد شل م ...
تورو خدا هی نیاید بگید درد زایمان انقباضه و میگیره ول میکنه و این دردا ماه دزده و کاذبه!!!! من تو 35 هفته درد یکسره پریودی داشتم حدود 6 ساعته به 4 سانت رسیدم و خبر نداشتم از بس میگفتن درد میگیره ول میکنه. اورژانس گفت خانوم خیلیا دردشون یکسرست و دردشون فقط کمر درده یا معمولی مثل پریوده. من اگر دیر مسرفتم بیمارستان تو خونه زایمان میکردم. خدارو شکر به حرف بقیه گوش نکردم رفتم. حتی یه بنده خدایی مسخرم کزد همون شب گفت نرو این دردا الکیه یه ماااه دیگه زایمانته. همون ادم ازم اومد بیمارستان عذر خواهی کرد
میگن برای دردای زایمان و بازشدن رحم خیلی موثره تو اینترنت بزن خیلی راجبش نوشته
شما هم شرو کن بخور
ممامانم همیشه میگه پیش دردتو به کسی نگو زایمان سخت میشه خدای نکرده اگه دردت شدید بود برو دکتر گلمن
خدایا یه نی نی تپل و سالم قسمت همه ارزومنداش بکن پسر کوچولوی منم واسم نگهدار😍😍😍خدایا گله دارم از زمینو زمانت از دلم که هر روز میشکنه و هیچ مرحمی براش پیدا نمیکنم دلم میسوزه واسه مادری که بادردو دلام موهاش سفید شده واسه پدری که هر روز به غماش اضافه میکنم خدایا کمکم کن واسم دعا کنین محتاج دعاهاتونم😢
دختر زیر دلت درد میگیره یهو ول میشه،ساعت بگیر،اگه دردات منظمه برو،ولی من باشم نمیرم چون هفتت پایینه اونام میخان دستکاریت کنن اذیت میشی،یا اصلا شاید درد زایمان نباشه و همین معاینه باعث پاره شدن کیسه ابت بشه