2777
2789
عنوان

به نظرتون درد زایمانه؟؟ کمک تورو خدا😭

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 72 پست
من و تو‌‌باهمیم منم ۲۰ ابان وقتشه

منم ۲۲ آبان وقت زایمانمه😊😊😊😊😊👌👌😍😍😍شماها طبیعی هستین یا سز؟

کدوم بیمارستان قراره زایمان کنین؟؟؟

خدایاااا شکککررررررررتتتتتتت بخاطر معجزه ای که کردی......توکل کردم بر خداوندی که مهرش طوفان زدگان را کشتی نوح است......🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗خداوندا خیلی دوستتت دارم و ازت ممنونم بخاطر توراهی قشنگی که بهمون هدیه دادی...خداوندا قسمت همه ی منتظران کن منم یه روزی خیییلی منتظر بودم....اما به تو امید بستم و به خودت توکل کردم و از همه کس به غیر تو قطع امید کردم و تو مهربونی کردی و بهم بخشیدیش خدایااااا بی نهایت شکرت و شکرت وشکرررررتتتتتتتت ....
ای جونم اسم پسر اولتون امیرحسین بوده 😊چقد قشنگ👌👌👌 منم میخام اسم پسر توراهیمو بزارم امیرحسین، ج ...

واقعا😀 چه جالب 😄 قربونت عزیزم خدا گل پسر تورم حفظ کنه بسلامتی بغلش کنی

عضو گروه بنفش💜 شروع از تاریخ :۱۴۰۲/۱/۱۳ قد:۱۶۳  وزن شروع:۸۴.۷۰۰🤦‍♀️ وزن هدف اصلی:۶۳🙋‍♀️وزن هدف فعلی:۸۰🔓۷۶🔓۷۲🔓۶۸🔓۶۳🔒💃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سزارین ه‍ستم ۱۹بستری میشم بیستم سزارین

بسلامتی خوشبحالتون سزارینی هستین😐😐😐😥

خدایاااا شکککررررررررتتتتتتت بخاطر معجزه ای که کردی......توکل کردم بر خداوندی که مهرش طوفان زدگان را کشتی نوح است......🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗خداوندا خیلی دوستتت دارم و ازت ممنونم بخاطر توراهی قشنگی که بهمون هدیه دادی...خداوندا قسمت همه ی منتظران کن منم یه روزی خیییلی منتظر بودم....اما به تو امید بستم و به خودت توکل کردم و از همه کس به غیر تو قطع امید کردم و تو مهربونی کردی و بهم بخشیدیش خدایااااا بی نهایت شکرت و شکرت وشکرررررتتتتتتتت ....
منم ۲۲ آبان وقت زایمانمه😊😊😊😊😊👌👌😍😍😍شماها طبیعی هستین یا سز؟ کدوم بیمارستان قراره زایمان کن ...

من طبیعی من قزوین زایمان میکنم

عضو گروه بنفش💜 شروع از تاریخ :۱۴۰۲/۱/۱۳ قد:۱۶۳  وزن شروع:۸۴.۷۰۰🤦‍♀️ وزن هدف اصلی:۶۳🙋‍♀️وزن هدف فعلی:۸۰🔓۷۶🔓۷۲🔓۶۸🔓۶۳🔒💃
درد یکسره کمر درد. به پام زده بود اخرا

بچت پسر بود یا دختر 

رف تو دستگاه؟؟

دخترم اگر عاشق شد...حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم!!   میدانی؟؟   اگر انتخابش هم نادرست باشد  رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است  که سالها با مردی زندگی کند و عقده  گرفتن دستهای عشقش پیرش کند!
من طبیعی ام

منم طبیعی ام😍😍😍👌

من سزارین ه‍ستم ۱۹بستری میشم بیستم سزارین

انشالله بسلامتی

منم طبیعی ام😍😍😍👌

خدا خودش کمکمون‌کنه

تو بارداری درد زیاده درد زایمان یه جور انقباضه که میگیره ول میکنه رو شکم بالای ناف سفت ميشه بعد شل م ...

تورو خدا هی نیاید بگید درد زایمان انقباضه و میگیره ول میکنه و این دردا ماه دزده و کاذبه!!!! من تو 35 هفته درد یکسره پریودی داشتم حدود 6 ساعته به 4 سانت رسیدم و خبر نداشتم از بس میگفتن درد میگیره ول میکنه. اورژانس گفت خانوم خیلیا دردشون یکسرست و دردشون فقط کمر درده یا معمولی مثل پریوده. من اگر دیر مسرفتم بیمارستان تو خونه زایمان میکردم. خدارو شکر به حرف بقیه گوش نکردم رفتم. حتی یه بنده خدایی مسخرم کزد همون شب گفت نرو این دردا الکیه یه ماااه دیگه زایمانته. همون ادم ازم اومد بیمارستان عذر خواهی کرد

وزن شروع 74.300           وزن فعلیم 67 😍       وزن هدف 64      قد 170 
خدا خودش کمکمون‌کنه

انشالله من دارم دم کرده تخم شوید رو شروع میکنم 

میگن برای دردای زایمان و بازشدن رحم خیلی موثره تو اینترنت بزن خیلی راجبش نوشته

شما هم شرو کن بخور 

تو بارداری درد زیاده درد زایمان یه جور انقباضه که میگیره ول میکنه رو شکم بالای ناف سفت ميشه بعد شل م ...

وای برا منم بالای نافم سفت میشد بچمم از صبح خوب نبود حرکتش، گفتم حتما باسنشه

دخترم اگر عاشق شد...حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم!!   میدانی؟؟   اگر انتخابش هم نادرست باشد  رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است  که سالها با مردی زندگی کند و عقده  گرفتن دستهای عشقش پیرش کند!

ممامانم همیشه میگه پیش دردتو به کسی نگو زایمان سخت میشه خدای نکرده اگه دردت شدید بود برو دکتر گلمن

خدایا یه نی نی تپل و سالم قسمت همه ارزومنداش بکن پسر کوچولوی منم واسم نگهدار😍😍😍خدایا گله دارم از زمینو زمانت از دلم که هر روز میشکنه و هیچ مرحمی براش پیدا نمیکنم دلم میسوزه واسه مادری که بادردو دلام موهاش سفید شده واسه پدری که هر روز به غماش اضافه میکنم خدایا کمکم کن واسم دعا کنین محتاج دعاهاتونم😢
همه میگن برا پسر با کمر درده برا من دختره

دختر زیر دلت درد میگیره یهو ول میشه،ساعت بگیر،اگه دردات منظمه برو،ولی من باشم نمیرم چون هفتت پایینه اونام میخان دستکاریت کنن اذیت میشی،یا اصلا شاید درد زایمان نباشه و همین معاینه باعث پاره شدن کیسه ابت بشه

بچت پسر بود یا دختر  رف تو دستگاه؟؟

پسر. با وزن 2700 دنیا اومد. خداروشکر نرفت دستگاه. 3 صبح امپول ریه زدن 6 صبح زایمان کردم. طبیعی

وزن شروع 74.300           وزن فعلیم 67 😍       وزن هدف 64      قد 170