2777
2789
عنوان

به نظرتون درد زایمانه؟؟ کمک تورو خدا😭

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 72 پست
نه این دردای کاذبه 

چرا تموم نمیشه

دخترم اگر عاشق شد...حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم!!   میدانی؟؟   اگر انتخابش هم نادرست باشد  رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است  که سالها با مردی زندگی کند و عقده  گرفتن دستهای عشقش پیرش کند!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره من. تو 35 هغته با کمر درد رفتم بیمارستان 4 سانت باز بودم 3 ساعته زایمان مردم. 35 هفته نینیم دنیا ...

درت یکسره داشتم

وزن شروع 74.300           وزن فعلیم 67 😍       وزن هدف 64      قد 170 
منم تمام این دردا رو دارم امروز دکتر گفت طبیعیه  ولی بهم گفت احتمالا تو این هفته کیسه ابت پاره ...

من و تو‌‌باهمیم منم ۲۰ ابان وقتشه

عضو گروه بنفش💜 شروع از تاریخ :۱۴۰۲/۱/۱۳ قد:۱۶۳  وزن شروع:۸۴.۷۰۰🤦‍♀️ وزن هدف اصلی:۶۳🙋‍♀️وزن هدف فعلی:۸۰🔓۷۶🔓۷۲🔓۶۸🔓۶۳🔒💃
درت یکسره داشتم

وای منم از غروب گرفته ول نمیکنه

دخترم اگر عاشق شد...حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم!!   میدانی؟؟   اگر انتخابش هم نادرست باشد  رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است  که سالها با مردی زندگی کند و عقده  گرفتن دستهای عشقش پیرش کند!

نه عزییییزم😊😊😊😊😊😊

اینا دردهای کاذب زایمان هستن منم دو هفته ست دارم

کاری نمیتونی بکنی جز تحمل 

چون بچه داره میاد تو لگنت و سرش داره جا باز میکنه درد داری 

یه چیزی بهت بگم؟؟؟

اگه دردهات فاصله هاش کمتر میشن و با گذشت زمان بدتر میشن و با استراحت خوب نمیشن و هی شدیدتر میشن اینا انقباضات زایمانه،

اما اگه با دوش آب گرم و دراز کشیدن بهتر میشی و فاصله ی بین دردات کپتر نمیشه و دردا شدیدتر نمیشن ینی درد زایمان نیس،

اما اگه لکه بینی قرمز یا قهوه ای داشتی حتما برو بیمارستان

خدایاااا شکککررررررررتتتتتتت بخاطر معجزه ای که کردی......توکل کردم بر خداوندی که مهرش طوفان زدگان را کشتی نوح است......🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗خداوندا خیلی دوستتت دارم و ازت ممنونم بخاطر توراهی قشنگی که بهمون هدیه دادی...خداوندا قسمت همه ی منتظران کن منم یه روزی خیییلی منتظر بودم....اما به تو امید بستم و به خودت توکل کردم و از همه کس به غیر تو قطع امید کردم و تو مهربونی کردی و بهم بخشیدیش خدایااااا بی نهایت شکرت و شکرت وشکرررررتتتتتتتت ....
یعنی منو شما تو یه روز زایمان میکنیم؟؟؟

اره ولی خب طبیعی مشخص نمیکنه کدوم‌روز بشه

عضو گروه بنفش💜 شروع از تاریخ :۱۴۰۲/۱/۱۳ قد:۱۶۳  وزن شروع:۸۴.۷۰۰🤦‍♀️ وزن هدف اصلی:۶۳🙋‍♀️وزن هدف فعلی:۸۰🔓۷۶🔓۷۲🔓۶۸🔓۶۳🔒💃
منم تمام این دردا رو دارم امروز دکتر گفت طبیعیه  ولی بهم گفت احتمالا تو این هفته کیسه ابت پاره ...

یعنی کمر دردت شدیده ؟؟ 

وای منم از غروب گرفته ول نمیکنه

خب چرا نمیری بیمارستان؟ من از 6 غروب درد کرد. 1 رفتم بسمارستان 6 صبح زایمان کردم

وزن شروع 74.300           وزن فعلیم 67 😍       وزن هدف 64      قد 170 
اره ولی خب طبیعی مشخص نمیکنه کدوم‌روز بشه

ای جونم اسم پسر اولتون امیرحسین بوده 😊چقد قشنگ👌👌👌

منم میخام اسم پسر توراهیمو بزارم امیرحسین،

جالبتر اینکه بین اسم امیرحسین و کیان مردد بودیم که اسم جفت پسرای شماست

خدا براتون حفظشون کنه

خدایاااا شکککررررررررتتتتتتت بخاطر معجزه ای که کردی......توکل کردم بر خداوندی که مهرش طوفان زدگان را کشتی نوح است......🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗خداوندا خیلی دوستتت دارم و ازت ممنونم بخاطر توراهی قشنگی که بهمون هدیه دادی...خداوندا قسمت همه ی منتظران کن منم یه روزی خیییلی منتظر بودم....اما به تو امید بستم و به خودت توکل کردم و از همه کس به غیر تو قطع امید کردم و تو مهربونی کردی و بهم بخشیدیش خدایااااا بی نهایت شکرت و شکرت وشکرررررتتتتتتتت ....
چند هفته سزارین میشید؟؟

من طبیعی ام