2777
2789
قابل نداشت عزیزم چون کشاورزی بنظر میاد شغل هست ک هرکسی میتونه ولی نیاز ب تجربه ودانش مربوط ب خودش دا ...

بله کاملا حرفاتون درسته ، ضمن اینکه کاراشم سخته ، من هر جایی هم ک کسی ازم بپرسه با افتخار میگم شوهرم کشاورزه چون میبینم ک چطور زحمت میکشه برای یه لقمه نون حلال

هیچ یک از شرایطی که در زندگی با آن روبرو می شوید تصادفی نیست!🪄هر موقعیت با هدفِ سوق دادنِ شما به سطحِ بالاتری از آگاهی ایجاد می شود🧞‍♀️💙

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

انشاءالله همیشه کارشون پربرکت باشه و محصولاتتون پربااااااااااااار و پرفروش باشه عزیزم😍😎

خیلی ممنووووونم ، ان شالله😍😍❤🤗🤗

هیچ یک از شرایطی که در زندگی با آن روبرو می شوید تصادفی نیست!🪄هر موقعیت با هدفِ سوق دادنِ شما به سطحِ بالاتری از آگاهی ایجاد می شود🧞‍♀️💙

شیرینی فروشی قنادی😅

آفرین ایموجی ضایع تر نبود بذارم😂

دوستت دارم منه دیوانه در قلبم عشقم شدی دردانه باز مثل هرشب حرفمو گوش بگیر منو آرام کن و آغوش بگیر🎧🎤🎶🎵
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز