2777
2789
عنوان

تولدمه ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 46 پست
احیانن شوهرت دوقلوی شوهر من نیست گم شده باشه🤔

واقعا سهم ما از این زندگی نباید حتی سالی یک بار یه کادوی کوچیک باشه 

همیشه هرچیزی که خواستم رو به سختی بدست آوردم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخی عزیزم خیلی ممنون.همیشه شاد باشی😍😍😍

😘😘😘😘ایشالا امسال سالی باشه که تمام اشکات از سر ذوق باشه خنده هات از ته دلت 

بعضی تاپیکا عملیات انتحارین لامصبا یه جوری شهیدت میکنن دیگه پا نشی  🤔🤔🤔😂😂😂بعضیام لعنتیا مخمو رگ به رگ میکنن
😘😘😘😘ایشالا امسال سالی باشه که تمام اشکات از سر ذوق باشه خنده هات از ته دلت 

ممنون از دعای قشنگت.نمیدونی چقدر خوشحالم کردی.😘😘😘همیشه شاد باشی وخدا پشت وپناهت باشه انشاالله😍😍😍

ممنون از دعای قشنگت.نمیدونی چقدر خوشحالم کردی.😘😘😘همیشه شاد باشی وخدا پشت وپناهت باشه انشاالله😍😍 ...

مرسی گلی جونم همچنین برای تو عزیز دلم

بعضی تاپیکا عملیات انتحارین لامصبا یه جوری شهیدت میکنن دیگه پا نشی  🤔🤔🤔😂😂😂بعضیام لعنتیا مخمو رگ به رگ میکنن

ای جوووونم عزیزمممممم تولدت مباااارک تولدت مباااااااارککککککک ..... غصه نخور جیگر طلا . منو بگو پارسال تولدم شوهرم باهام دعوا کرد ... حالا تو ک تولدته همه چیز ساکت و آرومه . من بودم خودم برا خودم کیک درست میکردم .

ببین فکر کن تولدت شاید برا دیگران مهم نیست اما برا خودت باید مهم باشه ... خودت ک ب خودت ارزش دادی و تحویل گرفتی بقیه اولاش مسخره ت میکنن اما بعدش یاد میگیرن ک بهت ارزش بدن . پاشو یالا خودت واسه خودت کیک درست کن یا بخر و شمع روشن کن کادو بخر و  با شادی کیک دهن شوهرتم بذار تا بفهمه😍😍😍💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕🎂🎂🍰🍰🍰🍡🍡🍡🍧🍨🍨🍩🍪🎂🎂🎂🍰🍰🎂🎵🎶🎼🎵🎶🎶🎈🎉🎉🎊🎋🎊🎉🎉🎈🎈🎈🎈🎉🎊🎊🎋🎄🎋🎋🎁🎀🎀🎀🎁🎁🎋🎋🎊🎉🎈🎈🎉🎊🎋🎋🎋🎁🎁🎁🎉🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂

💖خدایا شکرت که بچه‌هامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچه‌هام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖
ممنون از دعای قشنگت.نمیدونی چقدر خوشحالم کردی.😘😘😘همیشه شاد باشی وخدا پشت وپناهت باشه انشاالله😍😍 ...

تولدت مبارک دوستم

ان شاالله هدیه تو از خدا بگیری نه بنده ش

ای جوووونم عزیزمممممم تولدت مباااارک تولدت مباااااااارککککککک ..... غصه نخور جیگر طلا . منو بگو پارس ...

کاشکی میتونستم واقعا 

ولی اینقد دلم شکسته نای بلند شدن هم ندارم

لبخند زدی و آسمان آبی شد، شب‌های قشنگ مهر مهتابی شد، پروانه پس از تولد زیبایت، تا آخر عمر غرق بی تابی شد.
پرنسس خانوم خوشگل تولدت مبارک  

خودت بگیر من تولدم 22 از چند وقت پیش هر روز بهشون میگم داداشم میگه روز شمار گزاشتی  خودم به فکر کیک و شمع واینام . از همه تبریک تولد میگیرم غیر از اونی که عاشقشم و نمیدونم اون چه حسی داره و میشه تلخ ترین روزم  روز تولدم 

و خداوند خیلی به ما نشان داد که میشود : )🌱

واقعا سهم ما از این زندگی نباید حتی سالی یک بار یه کادوی کوچیک باشه 

ببین من الان یکساله کادو نگرفتم از شوهر هییچ ... حالا دعوامونم میشه میشینه تا من برم جلو .

منم اینقدر خرد میشدم ک نگو حالا ایندفعه ک دعوامون شد طبق معمول من رفتم جلو و آشتی کردیم و بوسش کردم اما وادارش کردم با شوخی و خنده ک اونم باید منو ببوسه و از دلم در بیاره و فرداشم باید برام کادو بخره چون من اومدم جلو و نذاشتم قهر بمونیم . و کادومم ازش گرفتم . 

اینطوری راحت ترم حداقل اگر منت کشی میگنم اونم مفت و مجانی کیف نمیکنه مجبوره برام کادو بخره . چه بسا دفعه دیگه بخاطر ک خودش  کادو گیرش بیاد اون بیاد جلو ...

💖خدایا شکرت که بچه‌هامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچه‌هام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖