2777
2789
عنوان

تولدمه ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 46 پست

میگم چرا امروز اسمون ابریه ها نگووووووو اشک فرشته هاست که دارن واسه کم شدن یه فرشته از پیششون گریه میکنن 

گووووش کن میشنوی من میشنوم توی اسمون هفتم تمام پریا جشن گرفتن ساز میزننو قاصدکارو به پرواز در میارن تا به تمام هستی خبر به دنیا امدنتو بدن تا تمام کائنات به یومن بودنت سر تعظیم فرو بیارن عزیز دلم خوشگلم پری دریایی تولد هزاااران بار گلباران 

بعضی تاپیکا عملیات انتحارین لامصبا یه جوری شهیدت میکنن دیگه پا نشی  🤔🤔🤔😂😂😂بعضیام لعنتیا مخمو رگ به رگ میکنن

یه نصیحت خواهرانه بهت میکنم امیدوارم مفید باشه سعی کن خودت از امروزت ک تولدته لذت ببری و ناراحت نباشی شاید میخوان غافلگیرت کنن اینطوری فقط خودت اذیت میشی و خاطره بد میمونه واسه فکر کن اینم ی روزه مثل روزای دیگه 

من همیشه بخاطر اینکه خیلی حساسم گند میزنم ب روز تولدم و خاطره خوبی ندارم از این روزم تو این کارو نکن

میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تولدت مبارک. امروز تولد منم هست،بانک انصار و آزمایشگاه مهر تبریک گفتن بهم😩😳

تولدت مبارک عزیزم امیدوارم همیشه دلت شاد لبت خندون باشه😍😍😍😍😍🌺🌹🏵💮🌸⚘🌷💕💐❤💓🎂🎂🎂🎂🎂💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃🤗🤗🤗🤗🤗🤗

💔😢😞😭این ایموجی ها وصف حال این روزهای منه😔
تولدت مبارک. امروز تولد منم هست،بانک انصار و آزمایشگاه مهر تبریک گفتن بهم😩😳

میگم چرا امروز اسمون ابریه ها نگووووووو اشک فرشته هاست که دارن واسه کم شدن یه فرشته از پیششون گریه میکنن 

گووووش کن میشنوی من میشنوم توی اسمون هفتم تمام پریا جشن گرفتن ساز میزننو قاصدکارو به پرواز در میارن تا به تمام هستی خبر به دنیا امدنتو بدن تا تمام کائنات به یومن بودنت سر تعظیم فرو بیارن عزیز دلم خوشگلم پری دریایی تولد هزاااران بار گلباران

بعضی تاپیکا عملیات انتحارین لامصبا یه جوری شهیدت میکنن دیگه پا نشی  🤔🤔🤔😂😂😂بعضیام لعنتیا مخمو رگ به رگ میکنن

مبارک مبارک تولدت مبارک🎶🎶🎶🎵🎵🎵

مبارک مبارک تولدت مباااااااارک🎶🎶🎶🎉🎉🎉🎉🎉🎀💃💃💃💃💃👸

بیا شمعارو فوت کن🎂🎂🎂

تا صدسال زنده باشی👩👩👩

🌸🌸🌸🌸💐💐💐💐💐🌹🌹🌹🌹🛍🛍🛍💟💟💟💞💝💖💖

اسکار بهترین لحظه هم تعلق میگیره به وقتی که معلم میبردمون پای تخته درس بپرسه یهو زنگ تفریح میخورد      کاربر سال 96 هسدددددددم یه مدت تو ترک بودم  دیدم نمیشه از نی نی سایت دور بود باز دوباره معتادش شدم.  مرسی اه  

توووووولدت مباااااارررررک❤❤❤❤❤❤😍😍😍😍😍😍🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁💖💖💖💖💖💖💖💖💖🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🤗🤗🤗🤗🤗🤗دلت همیشه شاد و تنت سالم باشه عزیزم

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   
تولدت مبارک عزیزم امیدوارم همیشه دلت شاد لبت خندون باشه😍😍😍😍😍🌺🌹🏵💮🌸⚘🌷💕💐❤💓🎂🎂🎂🎂🎂💃 ...

خیلی ممنون😍😘😘😘😘انشاالله تو هم همیشه شاد وخندون باشی😍😍😍

البته یادم رفت بگم ،شوهرم ،برادرش تو بیمارستان بستریه،رفته شهر خودشون.وگرنه تولدم یادش نمیره

میگم چرا امروز اسمون ابریه ها نگووووووو اشک فرشته هاست که دارن واسه کم شدن یه فرشته از پیششون گریه م ...

مرسی عزیزم

خیلی قشنگ بود 💖

همیشه هرچیزی که خواستم رو به سختی بدست آوردم.
اومدم تو اتاق دارم گریه میکنم  شوهرمم بی خیال تو پذیرایی پا تلوزیون

چقد بی احساس 😔خدا امشب دلتو ب بهترین شکل ممکنش شاد کنه😍

اسکار بهترین لحظه هم تعلق میگیره به وقتی که معلم میبردمون پای تخته درس بپرسه یهو زنگ تفریح میخورد      کاربر سال 96 هسدددددددم یه مدت تو ترک بودم  دیدم نمیشه از نی نی سایت دور بود باز دوباره معتادش شدم.  مرسی اه