2777
2789
عنوان

کی مثل من نامزده یاعقد کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 34 پست

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

خودش کاری کرده که از چشمم بیفته ازش متنفرم از طرفی هم خیلی زود حامله شدم و اعصابم خورده نمیتونم کاری ...

الهی

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣
دقیقا شوهرمنم بی مسئولیته

ی وقتایی ب جدایی فکرمیکنم

واقعا خسته شدم 

از ی طرفی هم سعی میکنم صبرمو زیاد کنم زندگیمو بسازم نمیدونم دیگه 

عزیزای دلم برای اینکه آرامش به زندگیم برگرده یه صلوات مهمونم کنید لطفا♥️
پس چرا دوسش نداري؟

بی توجه بمن اولویت اخرشم

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣
چند سالتونه؟

22

بی توجه بمن اولویت اخرشم

تو دوستي هم اينطور بود؟

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

ی وقتایی ب جدایی فکرمیکنم واقعا خسته شدم  از ی طرفی هم سعی میکنم صبرمو زیاد کنم زندگیمو بسازم ...

من دیگه نمیتونم به جدایی فک کنم ۱۷ سالمه وقتی تو آینه به خودم نگا میکنم حس میکنم یه زن ۵۰ساله رو میبینم

تو دوستي هم اينطور بود؟

نه اون موقع خوب بود از وقتی نامزد کردیم اینجور شده

من دیگه نمیتونم به جدایی فک کنم ۱۷ سالمه وقتی تو آینه به خودم نگا میکنم حس میکنم یه زن ۵۰ساله رو میب ...

چقدر زود متاهل شدی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز