2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم نرسیده به ابرسانه سالنش به طرف گلباد .من تاحالا نرفتم نمیدونم اما سالن الهام هاشمی رفتم هرجا رفتین برین جز الهام هاشمی 😡😡😡😡

کاش نی نی سایت گزینه بلاک داشت تا بعضی کاربرا رو مسدود کنی که نه کامنتاشو ببینی نه تاپیکاشو مرسی اه🤫🤫🤫🤫
عزیزم نرسیده به ابرسانه سالنش به طرف گلباد .من تاحالا نرفتم نمیدونم اما سالن الهام هاشمی رفتم هرجا ر ...

شما تابلوشو دیدین؟

اگر از چهارراه ابرسان ادرسشو بدین دقیقا کجامیشه؟

😜
شما تابلوشو دیدین؟ اگر از چهارراه ابرسان ادرسشو بدین دقیقا کجامیشه؟

عزیزم از طرف ابرسان که میری سمت گلباد خوب دقیقا نمیدونم چند متره ولی اونجا یه بریدگی هست که کارگرا کار میکنن تقریبا جلوی ساختمونو گرفته و سالن داخل کوچه مونده ولی تابلوش دقت کنی مشخصه خودشم سمت چپ میشه ها همون سمتی که برج سفید هست اسم کوچه هم شهریاره اگه اشتباه نکنم

کاش نی نی سایت گزینه بلاک داشت تا بعضی کاربرا رو مسدود کنی که نه کامنتاشو ببینی نه تاپیکاشو مرسی اه🤫🤫🤫🤫
2790
2778
2791
2779
2792