بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اخه روم نميشه شلوار اي بپوشم ميپوشما ولي خب دلم ميخاست لاغرتر باشه
اتفاقا من درست برعکس تو ساق پاهام اونجوری که دلم میخواد نیست لاغره دلم میخواد شلوار جذب بپوشم ولی نمیتونم احساس میکنم زشت میشه ولی ساق پای پر منظورم ماهیچه تپل و چاق نه که مال شما بخاطر دوچرخه سواری مطمینا خوش فرمه خیلی هم خوبه من برم دوچرخه سواری شاید مال منم یذره فرم گرفت پیشنهاد خوبی بود
اره دوچرخه سواري ماهيچه ها رو پر ميكنه من اگه ميدونستم هيچوقت نميرفتم 😁
چه خوب پس چرا بعضیا واسه لاغر کردن پایین تنشون از دستگاه دوچرخه ثابت استفاده میکنن؟ اگه اینطوریه که بجای آب کردن چربی و لاغرتر کردن بیشتر حجم پایین تنه رو بیشتر میکنه
جونم برات بگه این روزا غیر از جراحی با ورزش میشه همه کار کرد،اگه حسشو داری ورزش کن،قربونش برم الان د ...
ورزش که هست ولی تاثیرش دائم نیست متاسفانه اگه ادامه پیدا نکنه خیلی زود به حالت اول برمیگرده متاسفانه حالا با دوچرخه سواری اینا نمیدونم ولی در کل میگن ماهیچه وعضله تا زمانی که تقویت میشن رو فرم هستن وقتی ورزش رو ادامه ندی دوباره به همون حالت اول برمیگرده واسه همین خیلیها به جراحی رو میارن که هم راحتره هم اثرش ماندگار