2777
2789
عنوان

زن ایده ال

185 بازدید | 19 پست

بچه ها،بیایم خدا وکیلی بگیم به نظر خودمون ،از نظر هیکل چه ضعفی داریم ؟

غریبه هم نداریم ،راحت باشین،همه نی نی سایتی هستیم دیگه😉

نه هر قصاب ماهر،میکند پوست****** نه هر نان ونمک خور ،میشود دوست........

من از نظر خودم هيكلم دوتا ايراد داره كه خيلي دوس داشتم اين دوتا برطرف شه كه عمرا نميشه

اولي قدمه كه خيلي دلم ميخاسم بلندتر بود

دومي ساق پاهامه كه انقد قبلا دوچرخه سواري كردم درشت شده و لاغر نميشه چون سفت سفته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر من که ایراد نیستن اینا،منم قدم ۱۵۸،۹ و راضی ام،ساق پای کلفت هم که جای خود دارد.من خودم به شخصه دوست دارم

اخه روم نميشه شلوار اي  بپوشم  ميپوشما ولي خب دلم ميخاست لاغرتر باشه

اتفاقا من درست برعکس تو ساق پاهام اونجوری که دلم میخواد نیست لاغره دلم میخواد شلوار جذب بپوشم ولی نمیتونم احساس میکنم زشت میشه ولی ساق پای پر منظورم ماهیچه تپل و چاق نه که مال شما بخاطر دوچرخه سواری مطمینا خوش فرمه خیلی هم خوبه من برم دوچرخه سواری شاید مال منم یذره فرم گرفت پیشنهاد خوبی بود  

اتفاقا من درست برعکس تو ساق پاهام اونجوری که دلم میخواد نیست لاغره دلم میخواد شلوار جذب بپوشم ولی نم ...

اره دوچرخه سواري ماهيچه ها رو پر ميكنه من اگه ميدونستم هيچوقت نميرفتم 😁

اره دوچرخه سواري ماهيچه ها رو پر ميكنه من اگه ميدونستم هيچوقت نميرفتم 😁

چه خوب پس چرا بعضیا واسه لاغر کردن پایین تنشون از دستگاه دوچرخه ثابت استفاده میکنن؟ اگه اینطوریه که بجای آب کردن چربی و لاغرتر کردن  بیشتر حجم پایین تنه رو بیشتر میکنه 

من خودم پایین تنه خودمو دوست ندارم دوست دارم پرتر باشه نمیدونم راه حلی هست یا نه    

جونم برات بگه این روزا غیر از جراحی با ورزش میشه همه کار کرد،اگه حسشو داری ورزش کن،قربونش برم الان دیگه برای کوچیک و بزرگ کردن همه چی ورزش هست

چه خوب پس چرا بعضیا واسه لاغر کردن پایین تنشون از دستگاه دوچرخه ثابت استفاده میکنن؟ اگه اینطوریه که ...

اگه ورزش درستو انجام بده ادم،چربی ها اب میش و به ماهیچه تبدیل میشه و خیلی خوب میشه

جونم برات بگه این روزا غیر از جراحی با ورزش میشه همه کار کرد،اگه حسشو داری ورزش کن،قربونش برم الان د ...

ورزش که هست ولی تاثیرش دائم نیست متاسفانه اگه ادامه پیدا نکنه خیلی زود به حالت اول برمیگرده متاسفانه حالا با دوچرخه سواری اینا نمیدونم ولی در کل میگن ماهیچه وعضله تا زمانی که تقویت میشن رو فرم هستن وقتی ورزش رو ادامه ندی دوباره به همون حالت اول برمیگرده واسه همین خیلیها به جراحی رو میارن که هم راحتره هم اثرش ماندگار