2777
2789
عنوان

نگاه استادم...😕

2199 بازدید | 24 پست

یه استاد جوون  مجرده و خوشتیپی  داریم...  چهارشنبه ها باهاش کلاس داریم تو کلاس همش نگاهش ب منه نمیدونم حس میکنم نگاهش یکم خاصه یا شایدم من توهم زدم از دیروز تاحالا از فکرم بیرون نمیرع 

فکنم از تنهایی خل شدم😑😑😑

نمیدونم چیکار کنم از فکرم بره بیرون همش مغزم داره رویا سازی میکنه  میترسم اینجوری الکی رویا میسازم بهش دل ببندم و بیا و درستش کن 

تواین ۲۱سال حواسم بوده کسیو دوست نداشته باشم از ترس اینکه ی طرفه باشه و ضربه بخورم 

ببخشید اگ درست حسابی ننوشتم اصن یجوریم ☹

میشه بعده اینکه لایکم کردی یه صلوات واسه حاجت دلم بفرسی❤❤

خب تونگاه ب صورتش نکن

سخنی با خانم جلسه ای های سایت همونایی که صیغه رو حق قانونی مرد میدونن همونا که تا یکی نظری میده که مزاجشون خوش نمیاد طرفو میبندن به توپ و صدتا آیه و حدیث می بافن به هم و تحویل کاربرا میدن . خانم جون اره با خودتم تو نمیتونی به کسی بگی که نظر نده و نظرشو برای خودش نگه داره      چون اینجا برای تبادل نظره نه  تحمیل نظر  .    اگه ادعات میشه که با سوادی    لطفا  اگه یکمم چشاتو باز کنی    و کلتو از تو کتابای چرتت دربیاری و جامهه رو نگاه کنی بصیرت داشته باشی که افراد دور ورتم خوب ببینی  و اگه گوشاتم خوب وا کنی . اینو خوب میفهمی که  . همه قرار نیست مثل تو فکر کنن.  اون آیه و حدیثاتم نگه دار واس خودت روزی سه بار از روشون مینویسی فهمیدی؟مشق شب 😑 امشبت  هرجمله سه بار     ۱_  باشعور باشیم      ۲ _حرفای دیگران را طور دیگری بازگو نکنیم    ۳_ توهین نکنیم زیرا به مادر خود توهین کرده ایم چون او مارا تربیت کرده است   ۴_ زمین شدیدا گرده   . افتاد؟؟؟؟😁 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چقدر کارت سخت بوده از اول که به دنیا اومدی کسیو دوست نداشته باشی😄 بنظرم استادا بدرد زندگی نمیخورن ...

😂اره سخته

توهمه گلم منم همسن شمام منتها فارغ التحصیل شدم از این نگاها زیاد دیدم کلا استادا فقط نگاه میکنن ا ...

عهههه چقد تو سن بدیم