2777
2789
عنوان

پيشنهاد

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 40 پست
حرفتون درسته موافقم  ولي مثلا ميتونم بهش بگم در قبال اين كاره من تو بيا ماشينو بزن بنامه من؟كا ...

نه دیگه اینکه گرو کشیه 

اگه میخوای ببخشی بی منت عاشقانه ببخش اگه نمیتونی کلا از خیرش بگذر

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه بدهي يه نفر نيست كه مثلا باهاش حرف بزنيم  مال چنديدن نفره از سوپري سركوچه بگير تا تعميرات ...

از پدرمادرش قرض بگیرین 

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩
همسرم كه ارزششو داره هركاري براش بكنم  ولي خودم يكم ناراحت ميشم از اينكه چيزي از خودم نداشته ب ...

ببین الهی که همیشه خوش و خرم باشین درکنار هم اما منم همین فکرو میکردم که شوهرم هرکاری کنم براش ارزش داره .... اما بعدا شوهرت فکر می‌کنه تو همیشه همینکارومیکنی براش ممکنه عادت کنه و... از الان نگذر از چیزیه خودت

ببین الهی که همیشه خوش و خرم باشین درکنار هم اما منم همین فکرو میکردم که شوهرم هرکاری کنم براش ارزش ...

راستش از ظهر خيلي فكر كردم پشيمون شدم برا همچين چيزي بفروشم 

حالا اگه خونه اي ماشيني يا اگه خواست بره دنبال شغل ازاد اون موقع مممنه بفروشم ولي الان ديگه نه فعلا قرضارو ميزاريم بينم خدا چكار ميكنه 

دردانه مادر خوش اومدی...الهي شكر❤️
دلت خوشه توم امكان نداره بدن  حالا نه منم ميگم بهشون نه شوهرم

هیییی بخدا نمی‌دونم بعضیا چرا اسم خودشون گذاشتن پدرمادر

راستش از ظهر خيلي فكر كردم پشيمون شدم برا همچين چيزي بفروشم  حالا اگه خونه اي ماشيني يا اگه خو ...

آره درست میگی 

الان شوهرت درآمدی داره؟ اگه داره خب کم کم پس بدین 

آره درست میگی  الان شوهرت درآمدی داره؟ اگه داره خب کم کم پس بدین

فعلا كه نه اصلا 

كارش دسته باباشه بينم كي لطف ميكنه بگه بياد سركار 

يه هفتس اونا مسافرت اينم بيكار تو خونس

دردانه مادر خوش اومدی...الهي شكر❤️
فعلا كه نه اصلا  كارش دسته باباشه بينم كي لطف ميكنه بگه بياد سركار  يه هفتس اونا مس ...

عززیزم خدا خودش کمک کنه بهتون 

بعضی پدرمادرا فقط بفکرخودشونن اینان همینن هی مسافرت و.....