2777
2789
عنوان

پيشنهاد

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 40 پست
من باشم میدم ولی چون مطمئنم شوهرم پس میده بهم

من از اينكه داشته باشه بهم پس ميده مطمعنم ولي خو نداره واقعا 

الانم اصن حال و روز خوبي نداره خيلي افسرده شده

دردانه مادر خوش اومدی...الهي شكر❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من انقد طلا فروختم و جاش نیومده.. شوهرم در حالت عادی خوبه ولی اگه کسی بقول معروف پرش بکنه واویلا میشه.. درکل من شخصیت دلرحمی دارم دلم نمیاد ببینم کسی چ شوهرم چ اون مواقع پدرم ناراحته و دستش خالیه.. سریع طلامو میدادم و میدوننمم اشتباه میکنم اما دست خودم نیست.. ولی وقتی طلا میفروشم(یعنی می‌فروختم الان دیگه بابام قدغن کرده😁) شوهرم خیلی غصش میشه اینو واقعا میفهمم

من از اينكه داشته باشه بهم پس ميده مطمعنم ولي خو نداره واقعا  الانم اصن حال و روز خوبي نداره خ ...

در اینصورت من باشم میدم 

ولی اینم در نظر میگیرم که ممکنه حتی وقتی داشته باشه هم نده

بده براش وفاداری و اعتماد و اعتبارت را بهش ثابت کن انشاالله روزی جبران میکنه اگر الان ندی شاید حس نا ...

همين واقعا پيش خودم ميگم اين طلاها به چه دردم ميخوره وقتي جفتمون خيالمون ناراحته 

اون الان نياز داره شايد دوسال ديگه اونقد پولدار شديم كه اصن اين چيزا مهم نباشه

نميدونن واقعا چكار كنم  خودمم ميگم ممكنه پشيمون شم  حداقل اين طلاها پشتوانه اي برا خودمه ...

نه نه اصلا بدهی زیادی نیس که بخوای طلاتو بفروشی 

ان شاءا... جور میشه نگران این چیزا نباش 

طلا برا زنه بعدم تو این گرونی مگه میشه خرید باز

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩
در اینصورت من باشم میدم  ولی اینم در نظر میگیرم که ممکنه حتی وقتی داشته باشه هم نده

برام مهم نيست پسش بده يا نه 

مهم اينه اگه همسرم پول داشته باشه تمام نيازامو براورده ميكنه

نه نه اصلا بدهی زیادی نیس که بخوای طلاتو بفروشی  ان شاءا... جور میشه نگران این چیزا نباش  ...

اخه بدهي يه نفر نيست كه مثلا باهاش حرف بزنيم 

مال چنديدن نفره از سوپري سركوچه بگير تا تعميرات ماشين 

خودم يه درصد دلم نيست به اينكار ولي واقعا نميدونم اين پول بايد چجوري جور بشه

بستگی به اخلاق شوهرت داره ما نمیتونیم نظر درستی بدیم  من نزدیک قد گرم طلامو برا خرید خونه دادم ...

اخه ببين مثلا شما برا خريد خونه دادين ارزششو داشته 

ولي من بره جاي قرض يكم زورم داره 

اخه ببين مثلا شما برا خريد خونه دادين ارزششو داشته  ولي من بره جاي قرض يكم زورم داره

اخه اگه منم طلا نمیدادم مجبور بود قرض کنه اون پولو 

با خودت بسنج اگه همسرت معرفت داره طلانو بفروش براش

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
اخه اگه منم طلا نمیدادم مجبور بود قرض کنه اون پولو  با خودت بسنج اگه همسرت معرفت داره طلانو بف ...

همسرم كه ارزششو داره هركاري براش بكنم 

ولي خودم يكم ناراحت ميشم از اينكه چيزي از خودم نداشته باشم 

همسرم كه ارزششو داره هركاري براش بكنم  ولي خودم يكم ناراحت ميشم از اينكه چيزي از خودم نداشته ب ...

ماشین بنامه منه خونه بنام شوهرم خب ماشین ارزشی نداره اگه بخوام بگم من جدا همسرم جدا اره در حق من ظلم شده ولی منو شوهرم ماییم هر چی داریم برا هردومونه برا زندگی شمام همینطور

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
ماشین بنامه منه خونه بنام شوهرم خب ماشین ارزشی نداره اگه بخوام بگم من جدا همسرم جدا اره در حق من ظلم ...

حرفتون درسته موافقم 

ولي مثلا ميتونم بهش بگم در قبال اين كاره من تو بيا ماشينو بزن بنامه من؟كار درستيه؟