2777
2789
عنوان

علایم و جنسیت .

315 بازدید | 27 پست

بچه ها من ۱۳ هفته ام .ضربان ۱۶۰ .تهوع ندارم .پاهام داغه و ترشی دوست دارم و صورتم تغییر نکرده به نظرتون بچه ام دختره یا پسر?!&&

⬅️ اونایی که به طرف غرب رفتن غرب زده شدن، اونایی هم که به طرف شرق رفتن شرق زده شدن، ما هم که به طرف خدا رفتیم خدازده شدیم😂

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

مال منم ۱۶۸ بود ترشم زیاد میخورم و همین تور نمک مال منم بگین لطفا

فقط منتظر 🤰اون روزم که دنیا بیای کو چولویی مامان اون روز بهترین روزه برام میشه واسه سلامتی کوچولو یه صلوات بفرستین😘
مگ انتی بهتون نگفتن؟

نه گفت معلوم نیست

⬅️ اونایی که به طرف غرب رفتن غرب زده شدن، اونایی هم که به طرف شرق رفتن شرق زده شدن، ما هم که به طرف خدا رفتیم خدازده شدیم😂

بیخیال علائم فقط تا آنومالی بصبر😁

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
اصلا اصلا به علائم و ضربان نیس ، من خودم کلی تحقیق کردم 

واقعا ?

بیخیال علائم فقط تا آنومالی بصبر😁

تحمل ندارم خواهر