2777
2789
عنوان

پوست

91 بازدید | 4 پست

دوستان کسی تا حالا رفته لیزر برا کک مک ؟بمن گفته بیا الان دو هفتس خیلی دو دلم دارم فکر میکنم چکار کنم 

کاش همونقدر که چوب سادگیمونو.میخوردیم نون مهربونیمونم میخوردیم.

برای چی میرید لیزر؟ من و خانواده و اطرافیان انواع و اقسام راه ها و دارو ها را امتحان کردیم فهمیدیم همش مزخرفه، یک بار رفتم شهرستان خونه مامانم، آرایشگره دید دارم درمورد پوستم نق و پول می‌کنم بهم کرم دست ساز معرفی کرد که خودش میسازه، دیگه همون شد، یعنی به حدی پوستم خوب شد همه به هوای من خریدند، الان کار به جایی رسیده هر وقت میخوام بیام شهرستان التماسم می‌کنند برای بقیه هم بیارم، میکرونیدلینگ و لیزر و کرم یک میلیونی هم مثل این اثر نداشت، میگم چون هر کی استفاده کرده میگه.

برای چی میرید لیزر؟ من و خانواده و اطرافیان انواع و اقسام راه ها و دارو ها را امتحان کردیم فهمیدیم ه ...

خوب چ کرمی بود؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دستساز بود. ماها هیچکدوم مشکل عجیب غریب نداشتیم، مثل لک انچنانی، اما آن چیزی که ما دیدیم، بیشترین اث ...

شما از کدوم شهرید؟چ قیمتیه؟