2789
عنوان

غم همسر

591 بازدید | 14 پست

با هیچ کسی نمیتونم حرف بزنم در موردش

من و همسرم از هم دوریم به دلایل کاری ولی قهر نیستیم  ،من اینقدر بیخودی دلم گرفته بود که وقتی تصویری داشتیم حرف میزدیم  زدم زیر گریه و گفتم گاهی یاد ناراحتیهای قبلیمون میفتم  و ناراحتم میکنه و دوست دارم از یادم بده ولی نمیشه (البته ناراحتی بزرگی نیست مثلا گاهی حرفی زده شده که دلم شکسته)گفتم نمیتونم به کسی بگم چون اونا در تمام زندگی خوب من نبودن و فقط با اون چند تا دلخوری ممکنه قضاوت کنند و در مورد تو و من بد فکر کنم و من دوست ندارم احترام زندگیمان خراب بشه

بنده خدا گفت که دوستم داره و کلی حرف خوب 

که کاملا حال دلم خوب شد و شرمنده شدم 

حالا چند روز هست تو خودشه و به شدت ناراحته و حوصله منو نداره 

میگه خوب میشم ولی حالم رو خراب کرده 

همش نگرانشم همش خودم رو سرزنش میکنم همش خوابهای آشفته 

چکار کنم یا چی بگم که خوشحال بشه 

شما محیط خونه رو شاد نگه دار. هی ازش در مورد حال بدش سوال نپرس. سعی کن با حرکات و رفتارت نشون بدی دوسش داری 

خدایا شکرت 🙏🙏🙏چشم بد به دور که هم جانی و جانانی👨‍👩‍👧‍👦

براش جوک و.. بفرست..

مردا جنبه ندارن.. نمیشه باهاشون درد و دل کرد..

شوهر منم چند شب پیش ازم پرسید دوستم داری.. منم راستشو گفتم ناراحت شد و قربون صدقه ام رفت ولی از اون شب خواب نداره..

مردا موقع ناراحتی دوست دارن تنها باشن زیاد تو مخش نرو

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

همسرم مشکلی ندارن ولی احساس میکنم گاهی روحیات یه خانم رو متوجه نمیشن من فقط دوست داشتم حرفم رو به یکی بزنم که خالی بشم 

نمیخواستم به خودش بگم 

و خودش اصرار کرد 

من دوست داشتم بشنوه و رد بشه

نا اینکه حال خودش خراب بشه

من دوم رو مقصر میدونم

شما محیط خونه رو شاد نگه دار. هی ازش در مورد حال بدش سوال نپرس. سعی کن با حرکات و رفتارت نشون بدی دو ...

عزیزم پیش هم نیستیم دلم لک زده یه نفر بغلم کنه 

سعی میکنم که نشونش بدم دوستش دارم اما فکر کنم متوجه نمیشه

براش جوک و.. بفرست.. مردا جنبه ندارن.. نمیشه باهاشون درد و دل کرد.. شوهر منم چند شب پیش ازم پرسید ...

میفرستم خیلی اثر گذار نیست 

پس چرا اصرار کرد بگم 

احساس میکنم من یه عیبی دارم که نمیتونم حالش رو خوب کنم 

یه خدا بقیه ناراحت میشن اینقدر یا منطقی یا با شوخی و خنده باهاشون رفتار میکنم حالشان خوب میشه 

مرسی وقت گذاشتید

عزیزم پیش هم نیستیم دلم لک زده یه نفر بغلم کنه  سعی میکنم که نشونش بدم دوستش دارم اما فکر کنم ...

تا کی باید ازت دور باشه ..نمیتونی کاری کنی که نزدیک هم باشید؟ نزدیک کارش خونه اجاره کنید!

منم شوهرم یه بار رفت شمال یه هفته.. سری بعد منو هم با خودش برد و یه خونه با لوازم اجاره کرد ..

تا کی باید ازت دور باشه ..نمیتونی کاری کنی که نزدیک هم باشید؟ نزدیک کارش خونه اجاره کنید! منم شوهرم ...

متاسفانه الان چند ماهه دوریم 

تا دو ماه دیگه همین اوضاع هست 

مشکلی کاری پیش اومد که مجبور به جدا زندگی کردن شدیم

میفرستم خیلی اثر گذار نیست  پس چرا اصرار کرد بگم  احساس میکنم من یه عیبی دارم که نمیتونم ...

اون میگه بگو تو نگو..تو دنیای مجازی یا واقعی یه دوست پیدا کن که فامیل نباشه شوهرتو بشناسه براش بد بشه.. با اون درد و دل کن و سبک شو وقتی طرف شوهرت میری دیگه دلت گرفته نباشه

تازه عروسی و نازنازی.. خیلی هم احساسی هستی..سعی کن پخته بشی.. والا روزگار اگر بخواد پختت کنه پوست میکنه بعد میپزه..من از تو هم لوس تر و نازنازی تر بودم و یکی یه چیزی بهم میگفت دلم نمی اومد ناراحتش کنم ولی شب رو تا صبح گریه میکردم و رو بالشتی من همیشه شوره میزد بارها شوهرم اومده بود رو بالشت من.. میگفت وای چرا خیسه خیسه.. این همه اشک رو از کجا میاری..انقدر تو زندگی سختی کشیدم تا از اون ناز نازی بودن دراومدم و محکم تر شدم..ولی... هنوزم هرکی ناراحتم کنه با احترام جوابشو میدم ولی شوهرم ناراحتم کنه اشکم بند نمیاد دست خودم نیست..

۲ماه...... اوه... نمیتونه یه جا اجاره کنه موقت بری با هم باشید تا کارش تموم شه

خیر متاسفانه من هم نمیتونم برم 

گیر کارم هستم 

بسیار ممنونم از وقت و همدردیتون دوست عزیز