بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برای ژل و بوتاکس پیشنهاد میدم اول مقالات خانه پزشک ایرانیان در این رابطه رو مطالعه کنی چون نکات خیلی مفیدی رو گفته و بعد میتونی مشاوره بگیری تا بهتون بهترین پزشک رو معرفی کنن
اگر بری پیش یه دکتر خوب ژل خوب برات استفاده میکنه به راحتی از بین نمیره من خواهرم پارسال بعد کلی تحقیق رفت پیش دکتر حمید ارونقی لباشو ژل زد خیلی خوب و طبیعی شده
اقااا میخواین ژل بزنید یه جا درست برید توروخدا ... بعضیا شبیه اردک میشن... من کلی تحقیق کردم پیش دکتر امیر حسین پور یوسفی رفتم خیلی تاکید کردم که طبیعی باشه... دفعه اولم بود کم هم زدم... حالا چند ما دیگه میخوام برم ترمیم...
عزیزم دکتر خوب باشه و از مواد خوب استفاده کنه نمیره اثرش، من خودم پارسال ژل و بوتاکس پیش دکتر حمید ارونقی کردم، هنوز اثرش نرفته، کارشون خیلی خوبه، یه سر برو اینستاشون نمونه کاراشونو ببین، خودت متوجه می شی، شماره مطبشون رو می ذارم 44281606