2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اهان اره خیلی گیح بود مخصوصا اونجایی که گف گربه دم حجله بکش گف خانون بزرگ که گربه نداده رسما خودش زد ...

آره والا 

الان از یه دختر سیزده ساله بپرسی تمام ضرب المثل و حکایت و ... راجب ازدواج رو بلده بعد اون پسر با ۳۰ سال سن بلد نبود

𖤐⃟♥️••.❀.ʏᴏᴜʀ ᴘʟᴀᴄᴇ ɪs ɪɴ ᴍʏ ʟɪғᴇجای تـو در جانِ مـن است..                      
اوووفففففف اون حاج آقا خیییییلی رو مخم بود میومد به دو کلام حرف بزنه امام صادق ، امام علی ، امام رضا ...

خیلی درست گفتی خیلی مسخره بود طرف تا دیروز میگفت مرد یکی خدا یکی یکدفعه خواب نما شد

اینکه سعی کرده بودن حشمتو خوب جلوه بدن واقعا مسخره بود

دوتا پسره ب کشتن داده بود عروسارو اواره کرده بود نوه های تو سری خور یکیش ک منگول بود یکیش معتاد دوتا زناشو سرشونو خورده بود و با بی ادبی و پرویی تمام اومد سومی رو هم گرفت 

اخه چرا باید خوب جلوه بدنش .

سلام ملیکم
 خیلی درست گفتی خیلی مسخره بود طرف تا دیروز میگفت مرد یکی خدا یکی یکدفعه خواب نما شد

از ترس از دست دادن پسره و اینکه عذاب وجدان نگیره گفت آره 

آخه کدوم پسر مجردی قبول میکنه بیاد با یه زن که اونم دوتا بچه داره ازدواج کنه هیچکی الان راضی نمیشه دقیقا الان ستایش رو با کلی زجر و بدبختی انداختن تو یه گدال بزرگتر و فیلم رو تمام کردن

چرا همش تو فیلمامون همش با خیر و خوشبختی زندگیشون تمام میشه .....

حشمتم حسابی ادم ضایع کن بود ممدو هی ضایع میکرد

آره دقیقا 

مادر من هر وقت میدید میگفت خب چرا این پسره میره پیشش چه رویی داره 

بالاخره همه ۱% غرور که دارن

از ترس از دست دادن پسره و اینکه عذاب وجدان نگیره گفت آره  آخه کدوم پسر مجردی قبول میکنه بیاد ب ...

واقعا منم به بابام گفتم واسه مجردش انقدر خواستگار نیست که واسه این خپل با دوتا بچه خرس گنده پیدا میشه

واقعا منم به بابام گفتم واسه مجردش انقدر خواستگار نیست که واسه این خپل با دوتا بچه خرس گنده پیدا میش ...

والا😂😂❤

اخه نرگس محمدی قیافه خیلی جذابیم نداره به خدا

خارج از فیلم خیلی خوشگله 

مخصوصا دختر نازگل (لاله مرزبان)