2777
2789
عسق وعاشقی ستایش با مهدی هم خیلی گند بود اونجا که پسره تصادف کرد ستایش گریه میکرد اصلا یعنی چی یدفعه ...

پسره ی پرو تو بیمارستان تو چشای ستایش نگاه میکنه میگه خانوم نادری میخوام این سوال رو دوباره ازتون بپرسم 

با من ازدواج میکنین؟؟؟

خیلیییی واقعا ... داریم میریم تو عمق تقلید از رسانه های خارجی

𖤐⃟♥️••.❀.ʏᴏᴜʀ ᴘʟᴀᴄᴇ ɪs ɪɴ ᴍʏ ʟɪғᴇجای تـو در جانِ مـن است..                      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جالبه همه اه و اوخ میکنن ولی بیننده پرو پاقرص بودن

ایرانی جماعت رو نمیشناسی؟!    

زندگی شطرنج دنیا و دل است.. قصه ی پر رنج صدها مشکل است.. شاه دل کیش هوسها می شود.. پای اسب آرزوها در گل است.. فیل بخت ما عجب کج می رود.. در سر ما بس خیالی باطل است.. ما نسنجیده پی فرزین او..غافل از این که حریفی قابل است.. بادل صدیق ما او حیله ها..  دارد و از بازیش دل غافل است.. مهره های عمر من نیمش برفت..  مهره های او تمامش کامل است....‌‌

بد نبود ولی بعضی جاهای داستان خیلی ضد ونقیض میشد انیس از نقش ادم بد شد ادم خوب.ستایش از نقش زن فداکار شد انسان خودخواه.حشمت از نقش یک ادم دیکتاتور پولدار شد انسان خیلی خوش قلب....

مهدی که نقشه یه خنگ داشت تو فیلم

نه ببخشید مهدی نه اسم پسره ستایش چی بود؟؟؟؟من فیلمو زیاد ندیدم منظورم پسرش بود

الهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم من به دستان خدا خیره شدم‌معجزه کرد❤

فریبا نادری(بازیگر نقش پری سیما)

میگفت ستایش ۳ کل گره های دو فصل پیش رو باز کرد 

دقیقا اصلا حرفش رو قبول ندارم تو اوج سریال مردم گذاشتن پی نخود سیاه اونجایی که نباید ادامه داشت ادامه دار شد اونجایی که نیاز بود نه ...

پسره ی پرو تو بیمارستان تو چشای ستایش نگاه میکنه میگه خانوم نادری میخوام این سوال رو دوباره ازتون بپ ...

خیلی مسخره وبی ادب بود ابروی طرف رو برده بود دست بردارم نبود تازه ملا میگفت اقا مهدی خیلی پسر پاکیه خیلی به نظرم سیریش وپرو بود

محمد

اهان اره خیلی گیح بود مخصوصا اونجایی که گف گربه دم حجله بکش گف خانون بزرگ که گربه نداده رسما خودش زده بود به خریت پسر به اون قد قواره مغز نخودی

الهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم من به دستان خدا خیره شدم‌معجزه کرد❤
خیلی مسخره وبی ادب بود ابروی طرف رو برده بود دست بردارم نبود تازه ملا میگفت اقا مهدی خیلی پسر پاکیه ...

اوووفففففف اون حاج آقا خیییییلی رو مخم بود میومد به دو کلام حرف بزنه امام صادق ، امام علی ، امام رضا و ... میفرماید آخه کدوم پسری میشینه پای این حرفا (با این پسرای امروزی)

یکدفعه چی شد که ستایش میگفت دوست دارم شوهرم مرد قلبم باشه بعد یهو بعد تصادف منقلب شد ... بابا این تانکر آب رو گرفتن تو فیلمای ایرانی