2821
2789
عنوان

گوشیمو دزدیدن😭

350 بازدید | 19 پست

دوستای خوبم گوشیمو دزدین 

میخام شنبه برم  بخرم

ی گوشی خوب ک خودتون دارید و راضی هستی و کیفیت دوربینش  عالیه بگید 

قیمتشم  تا۵ تومن

دمه زایمانم همینو  کم داشتم.

هزینه بیمارستان  ی طرف گوشیم  ی طرف

همسرم میگه فدا سرت کادو زایمانت حساب میکنم گوشی😑

ولی خیر نبینه اونی ک دزدید  من راضی نیستم.خیلی گریه کردم😭توش عکسای پسرم بود

من یه مامان کوچولوی ۲۱ساله ک یه پسر خوشگل ۲ساله دارم و یه تودلیه  ناناز  خدایا شکرت.🍼😇

شماره ای ک رو جععبه گوشیته بده پلیس پیدا کنن

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣
شماره ای ک رو جععبه گوشیته بده پلیس پیدا کنن

دوستامم  میگن کیه ک بده پیگیری..برا خالم و  پیدا کردن بعد ۴ماه روشن شد

من یه مامان کوچولوی ۲۱ساله ک یه پسر خوشگل ۲ساله دارم و یه تودلیه  ناناز  خدایا شکرت.🍼😇

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چجوریدزدیدن

🌹کودکم برای سومین بار کلبه کوچک شکمم را با عطر حضورت پر کردی ، عاجزانه میخواهم بمانی ، بمان و به لحظه های بی رنگم رنگ زندگی بپاش 🌹التماس دعا دارم از همتون 🌹... خدا رو شکر که بالاخره خدا به دل منم نظر کرد و توی بهار ۹۷ گل پسرم رو توی آغوشم گذاشت .... 🌷از ته قلبم ارزو میکنم همه منتظرا این روزها رو تجربه کنن و مادر بشن ........ قسمت اول امضام  مال موقعی هستش که تازه باردار شده بودم و چون دیدنش حس خوبی بهم میده  پاکش نکردم ..... ❤خدایا شکر که یه بار دیگه طعم خوش حضور یک فرشته توی وجودم رو میچشم ...بی بی چکم روز ۱۶ دی ۹۹ مثبت شد.. لطفا با قلبای پاکتون برام دعا کنید تا به سلامتی بیاد توی اغوشم 🌺

وای 7 بگیر y7

البته اگه به سامسونگ عادت داری نگیر اینو چون هوآویه😅😅

من بابام y7  گرفت گوشی فوق خوشدستیه دوربینشم خوبه داد به من ولی من چون کلا عادت به سامسونگ دارم نگرفتم ازش😐

خودم گوشیم قدیمیه j7 ولی راضیم

قیمت y7 چهار ونیم ایناس

من میتونم دوست خوب تو باشم:)
چجوریدزدیدن

رفته بودم مغازه شوهرم ی زنه اومد ی جوری بود اومدم هواسمو  جمع کنم چیزی نپیچونه  نگو گوشیمو  زده خیر ندیده.مغازه خیلی شلوغ بود اربعین بود برا پیاده روی اربعین خیلی اومده بودن سر این شلوغ بود خیلی.دیگ وقتی رفت بعد ۱۰ مین فهمیدم😭😭😭

وای 7 بگیر y7 البته اگه به سامسونگ عادت داری نگیر اینو چون هوآویه😅😅 من بابام y7  گرفت گوشی ...

خودم هواوی  داشتم میگم اینسری  سامسونگ  بخرم

Samsung a7 شکایت کنین یکم درگیری داره ولی بعد یه مدت یه دزد که بگیرن باید با یه مبلغی رضایت همتونو ...

A7همسرم داره .

اره بابا دزد بود اومد الکی با دوستاش  شلوغ بازی کردن بیشتر هواسمو پرت کردن.خیر نبینن 

من الان دوساله رومی نوت 4 شیائومی رو دارم، عالیه  الان نوت 8اومده 3200 فوق‌العاده عالی هستن از ...

مرسی عزیزم رفتم حتما میرم مدلاشو  میبینم.چینیه؟؟؟؟؟ی چیزی میخام ۴سالی کار کنه

چینی هستن، معروف به اپل آسیا  من بیشتر از دوساله که دارم و مثل روز اول کار میکنه

مرسی بابت توضیحاتت😘

2824
2823
2791
2779
2792