2777
2789
عنوان

خ شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 18 پست
خیلی روش ک‌ماشالله زیاد به جاش تا دلت بخواد من ساده و اسکولم بلانسبت

دور ازجونت عزیزم ..تو قلبت مهربونه اسکول نیسی ولی اون گرگه ..‌‌بدتر از خودش رفتار کن باهاش بفمه ک توام میتونی مث اون باشی..ادم هرچی ساده باشه بلانسبت بیشترسوارش میشن‌

تک نیت میگیرم واست بیا فالو کنmasiha_tarot🫶🧚‍♀️

دور ازجونت عزیزم ..تو قلبت مهربونه اسکول نیسی ولی اون گرگه ..‌‌بدتر از خودش رفتار کن باهاش بفمه ک تو ...

اره بخدا گل گفتی اوایل مث کف دست بودم بعدا فهمیدم هررفتاری ک من از روی فروتنی چشم پوشی کردم اون گذاشته رو حساب نفهمی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره بخدا گل گفتی اوایل مث کف دست بودم بعدا فهمیدم هررفتاری ک من از روی فروتنی چشم پوشی کردم اون گذاش ...

اره گرگ باش تا لهت نکنن ‌.🥀🥀🥀💞

تک نیت میگیرم واست بیا فالو کنmasiha_tarot🫶🧚‍♀️

یدونه دارم دهسال از خواهر بهش نزدیکتر بودم همه کار براش کردم تا دوماه پیش سر یه مساله با مامانش حرفش شد کاسه کوزه شو سرمن شکست شوهرم پشتم در اومد گفت زنت پرت میکنه فهمیدم ارزششو نداشته اینهمه محبت بهش کردم امسب به پدر مادرش گفتم حلالش نمیکنم مادرش گفت بچم یدونس لوسه خب گفتم بچه دهساله یدونه ولوس میشه نه سی وپنج ساله با چندتا بچه قدونیم قد .دلم ازش خیلی گرفته احساس حماقت میکنم

مهربونا واسه خونه دارشدنم صلوات میفرستین🌼🌸🌹