2777
2789

فهمیدم شوهرم تو فیس بوک با دختری چت میکنه، پیاماشونو خوندم و متوجه شدم ک قرتر ازدواجم گذاشتن😰

واسه همین تصمیم گرفتم ازش انتقام بگیرم.😬. دختره ایدیش تو فیس بوک پروانه طلایی و شوهرم پسر ازاد بود..من هیچی ب روی خودم نیوردم.... منم اکانت فیس بوک باز کردم و اسم ایدیمو گذاشتم(ابوالقتال)😑و چند تا پست و مطلب درباره بریدن سر، و کشتن و تیکه تیکه کردن ادما توش گذاشتم،بعد مدتی ب شوهرم پی ام دادم ک این (پروانه ی طلایی)زن من هست،واگه ی بار دیگه بهش پیام بدی میکشمت، من از اعضای داعش هستم ،و همه چیزتو میدونم،بعدم بهش اسمشو فامیلشو ادرس خونه و محل کارشو و اسم خواهر برادراشو دادم.🤦‍♀️.. از اون روز دیدم ک اصلا از خونه نمیره بیرون،و رنگ و روش زرد شده، بعدم تمام برنامه ی واتساپ و تلگرام اینستا و فیس بوک رو پاک کرد، و ی گوشی ساده گرفت دستش.. الان هی میاد میره تو خونه میگه نماز ظهر کیه؟اذن مغرب کیه؟ب خدا ک هدایتش کردم‌‌‌.. 😁حالا قراره شیطون بیاد دو جلسه فشرده پیش خودماموزش ببینه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شنيده بودم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤