2777
2789

نگران نشو همه بچه ها همینن زیاد ربطی به هوش نداره بچه ها نگاه میکنن زودم یاد میگیرن سختر از راه رفتن و صحبت کردن نیس

تا چشم کار می کند صحنه ایست خالی از تو کاش می دانستی چقدر خوب بازی می کنی نقش نبودنت را

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نذاشتم دست به گوشیم بزنه،الانم که سه ساله هست بی اجازه من اصلا دست نمیرنه،البته تا اونجایی که لازمه بلده با گوشیم کار کنه،

ضمنا خیلی خطرناکه که بچه مدام سرش تو گوشی باشه عزیزم

من نذاشتم دست به گوشیم بزنه،الانم که سه ساله هست بی اجازه من اصلا دست نمیرنه،البته تا اونجایی که لاز ...

مدام ک نه اما خب دست ما ک هست اونم برمیداره

بله کاملا حتی بعضی از اپ هارو توی پوشه هیدن میکنم پیدا میکنه

بچه های من شش روز کوچکتر از دخترت هستن.عمرا گوشی نمیدم بهشون

ولی ی وقتایی رو زمین باشه بدو بدو برش میدارن و اهنگم میزارن ولییی شانسی میارن همیشه!!! اتفاقا اگه هوش بچه براو مهمه گوشی براش سم هست.خیلی واضح بخوام برات بگم اینکه شما خودت الان چندتا شمارا تلفن رو از پنج سال پیش تا حالا حفظی؟؟ چندتا شماره نزدیک رو احتمالا فقط.ولی قبلا کلیییی شماره رو میسپردیم ب حافظه.دلیلش استفاده زیاد از این‌گوشی هاست. حتی ذهن بزرگترا رو هم تنبل کرده ج برسا ب بچه ک باید الان پویا باشه

ای جااانم 😂😂 احتمالا بخاطر بارداری توان مقاومت در برابر فسقلی رو نداری ،سعی کن سرگرمی دیگه ای برا ...

کلا خیلی تیزه خاموشش میکنم ک بیخیال شه میزنه تو شارج میگه خاموش ینی شارج نداره ک خاموشه !!!