2777
2789
عنوان

استرس

68 بازدید | 4 پست

سلام خانما شبتون بخیر

من چند وقتیه دچار وسواس فکری شدم.همش فکرای منفی و آزار دهنده میاد سراغم.از خانواده م دورم همش ب فکرشونم همش احساس میکنم اتفاق بدی براشون افتاده خدانکرده.کافیه تلفنمو جواب ندن یا دیر جواب بدن استرس و تپش قلب امونو میبره.دیگ دارم دیوونه میشم از دست این افکار مزخرف.موهام سفید شده از بس استرس کشیدم

کسی بوده مث من باشه؟تورو خدا راهی جلو پام بزارین ک آروم شم.دیگ کشش ندارم.همین الانشم کلی فکر  آزار دهنده اومده سراغم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حتی خجالت میکشم بگم دو ساله خونه خودمم ب هیشکی هم نگفتیم

سلام
این موضوع  درگیری ذهنی اصلی شماست   و باعث استرس و ناراحتی های فعلی شما
این لینک رو بزنید (باز می کنه) و ورزش کگل رو انجام بدید   +  دیلیتور  دست ساز بسازید  (با ک ا ن د و م + پنبه )   و  استفاده کنید سریعا درمان میشید
من یک دوست در همین سایت داشتم  دو سال و نیم عین مشکل شما رو داشت  و شوهرش در عین ناباوری براش صبر کرده بود      با دیلیتور دست ساز  مشکلش حل ه حل شد
https://mamasite.ir/fa/article/10035/واژینیسموس-(عدم-موفقیت-در-انجام-نزدیکی)

اطلاعاتی هرچند محدود در مورد مسائل روان شناسی دارم   در همون حد اگر کمکی از دستم بربیاد دریغ نخواهم کرد
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز