2777
2789
عنوان

بیاین کمک

58 بازدید | 13 پست

سلام. بچه هامن شوهرم موافق سرکاررفتنم نبودتااینک راضیش کردم برم کاشت ناخن یادبگیرم وکارکنم اونم قبول کرد. حالاچندجازنگ زدم براآموزش هزینه اموزشش کمه ولی پول  خریدوسیله هاش خیلی میشه حالادودلم ک چیکارکنم میترسم برم بعدمشتری نداشته باشم. فرداهی فامیلای شوهرم ب شوهرم تیکه بپرونن که زنت پولاتوالکی ول خرجی میکنه وزن زندگی نیست واین حرفا. مخصوصاخواهرشوهرم. سه بارهم استخاره گرفتم بددراومد. دلم میخاددرامدداشته باشم وکمک شوهرم بدم تازودترخونه بخریم اخه بیچاره خیلی زحمت میکشه وبااین خرجابه هیچ جانمی رسیم. چیکارکنم ب نظرتون

خدایاتوپناهم باش.. داشتنت بزرگترین نعمت است

به نظر من کار خوبی نیس از فکرش بیا بیرون

منظورم شغلشه

در رفتن جان از بدن گویند هر نوعی سخن                 من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می رود تیکر تولد فرزند از دست رفته ام هست دومین بچه ام بود که از دست دادم😢😢😢😢 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخترخالم مثل تو توهمین فکر بود که کار کنه رفت یاد گرفت ۴تومن خرج کرد ولی الان عین ....پشیمونه چون نه ...

واقعا؟ 

به نظر من کار خوبی نیس از فکرش بیا بیرون منظورم شغلشه

چرا؟ خودمم سه بارک استخارم بداومددل سردشدم اخه میترسم نرم بعدش دوباره پشیمون بشم

دخترخالم مثل تو توهمین فکر بود که کار کنه رفت یاد گرفت ۴تومن خرج کرد ولی الان عین ....پشیمونه چون نه ...

جدیدارفت؟ 

شغل مناسبی نیست عزیزم کلا کاشت ناخن اشتباهه حالا شما کمک بقیه نکن واسه اشتباه کردنشون یه فکر دیگه ...

من خودم بخاطرنمازوغسل نکاشتم ولی ناخنام خیلی کوتاه وزشتن ولی بازم زیربارکاشت نمیرم چون بدم میادبدون غسل بگردم وبه نظرم اشتباهه

من خودم بخاطرنمازوغسل نکاشتم ولی ناخنام خیلی کوتاه وزشتن ولی بازم زیربارکاشت نمیرم چون بدم میادبدون ...

درست میگی گلم

پس خودت باعث گناه بقیه نشو

میشه واسه رسیدن به خواسته هام یه صلوات بفرستی

خب دوره ارایشگری هم رفتم مثلااصلاح واین چیزاولی مدرک ندارم بعدم کلی سرمایه میخادمنم ندارم سرمایه. خیاطی هم ک اصلابلدنیستم وعلاقه ندارم.