2777
2789
عنوان

خ دلم گرفته

185 بازدید | 13 پست

چکار کنم ی ذره حالم خوب بشه؟ تو شهر غریب با دو تا بچه ی شوهر بی عاطفه و بی خیال که هیچ بویی از مردونگی و شوهر بودن نبرده . امروز کلی دعا کردم و گریه کردم و از خدا خواستم نجاتم بده . حالم خ بده .

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آخی عزیزم چرا

دیدی که سخت نیست.......تنهابدون من؟دیدی که صبح می شود......شبها بدون من؟ این نبض زندگی بی وقفه می زند......فرقی نمی کند بامن!بدون من!دیروز  گرچه سخت.....امروز هم گذشت!طوری نمی شود فردا بدون من!..............❤اسطوره ❤                            دیگه هیچکس گناهکارنیست.......چون......دوست داشتنت،چه گناه باشد یاکه اشتباه.......گناه میکنم تورا حتی به اشتباه......❤💖
چراعزیزم جطور شده

ناامیدم. هیچ امید و انگیزه ای ندارم. از شهر و خانوادم دور شدم اومدم ی شهر کوچیک بی در و پیکر ب امید اینکه با این مرد ی زندگی با عشق داشته باشم اما اون فقط فکر خودش و خانوادشه  دیشب میگم کجا میری میگه ب تو ربط نداره تو هیچی نیستی .شوهرم فرهنگ و فهمش خ پایینه . خ وقته از ازدواجم پشیمونم ولی خانوادم حمایتم نکردن برا جدایی. 

خیلی سخته ننم تقریبا همین شرایطم ولی سعی کن اگه همسایه خوب داری رفت و امد کنی سرگرمی داشته باشه  ...

همسایه هم ی روزی بخاطر حسادت از نظر وضع مالی و گفتگوهای رد و بدل شده 

همه چی را فاش می کنه 

"ما هر آنچه را که به آن فکر کرده، چه خوب چه بد، جذب خود می‌کنیم. "