2777
2789

بی بی چک زدی؟؟؟؟شاید هورمونای بدنت به هم ریخته

هیچ وقت به پسرم نمیگم مرد که گریه نمیکنه...اما همیشه اینو در گوشون زمزمه میکنم که مرد نامردی نمیکنه......یه دونه نی نی تو راهی داریم که داداش امیر عاشقشه...دعا کنید سالم بیاد 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شاید هم کیست داری

هیچ وقت به پسرم نمیگم مرد که گریه نمیکنه...اما همیشه اینو در گوشون زمزمه میکنم که مرد نامردی نمیکنه......یه دونه نی نی تو راهی داریم که داداش امیر عاشقشه...دعا کنید سالم بیاد 

ولی منم مثل شما نا منظم بودم رفتم دکتر گفت از تنبلی تخمدانه یعنی کیست تخمدان دارم بایکی دوسال قرص خوردن بر طرف شد خدارو شکر

سرتو بزار روشونه هام خوابت بگیره.....منم جاخالی میدم حالت بگیره😀😀😀

البته من نمیدونم.یه خانوم مجرد بدون علائم کیست در نظر گرفتم.ناراحتی و فشار روحی هم تاثیر گذار هست..امیدوارم مفید واقع شده باشه.🙏

تا شقایق زندگی باید کرد..🌸🌱
عزیزم باردار بودم ممنون

🌼🌼🌼🌼🌼🌼سلام..چقدر عالی🌼🌼🌼🌼🌼

خیلی خوشحال#  شدم باور کنید..یه خبر خوب واقعا روز آدم رو عوض میکنه..انشاالله قدمش خیر#  باشه و خداوند عمر با عزت#  و سلامتی#  برای همتون عنایت کنه.🙏

همیشه خوش خبر باشید🌼🍃

تا شقایق زندگی باید کرد..🌸🌱