masssii مدیر استارتر عضویت: 1397/06/22 تعداد پست: 3883 عنوان برفک نوک سینه 18107 بازدید | 43 پست کسی تجربه شو داشته؟ چیکار کردین تو شیردهی؟ رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏 1398/08/08 | 23:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلنازم عضویت: 1397/11/09 تعداد پست: 6449 نگاه کن ببین تو دهن بچت نباشه؟! میشه واسه خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی😔
مادرهود عضویت: 1398/02/30 تعداد پست: 4688 بچه تم داره حتما ....جفت تون برید دکتر...شیردهی رو قطع کن تا خوب شدن هردو نام کاربری م، motherhood هست. 😊 اسم پسرم هود نیست😏
masssii مدیر استارتر عضویت: 1397/06/22 تعداد پست: 3883 نیستاتین بزن چی هست عزیزم؟ بزنم بعد شیر هم بدم؟ واسه بچه ضرر نداره؟ رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏
مادرهود عضویت: 1398/02/30 تعداد پست: 4688 چی هست عزیزم؟ بزنم بعد شیر هم بدم؟ واسه بچه ضرر نداره؟ یا تو از بچه ت گرفتی یا اگه شیر بدی اون ازت میگیره ...مث آفت زدن دهنه به نوک سینه رسیده ...۹۰ درصد بچه ت داره داده به تو نام کاربری م، motherhood هست. 😊 اسم پسرم هود نیست😏
masssii مدیر استارتر عضویت: 1397/06/22 تعداد پست: 3883 بچه تم داره حتما .... جفت تون برید دکتر... شیردهی رو قطع کن تا خوب شدن هردو قطع کنم چی بدم بخوره پس؟! دکتر زنان برم؟ رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏
مادرهود عضویت: 1398/02/30 تعداد پست: 4688 قطع کنم چی بدم بخوره پس؟! دکتر زنان برم؟ شیرخشک باید بدی چند روز ...هم دکتر زنان هم اطفال میتونه دارو بده نام کاربری م، motherhood هست. 😊 اسم پسرم هود نیست😏
دلنازم عضویت: 1397/11/09 تعداد پست: 6449 چی هست عزیزم؟ بزنم بعد شیر هم بدم؟ واسه بچه ضرر نداره؟ من دخترم تو دوماهگی کنار لپش زده بودیجور سوسپانسیونه با قطره چکون هم تو دهن دخترم و هم ب سینه خودم میزدم و شیرش میدادم. میشه واسه خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی😔
masssii مدیر استارتر عضویت: 1397/06/22 تعداد پست: 3883 یا تو از بچه ت گرفتی یا اگه شیر بدی اون ازت میگیره ... مث آفت زدن دهنه به نوک سینه رسیده ...۹۰ درصد ... غروب دکتر بودم! چرا متوجه نشد خب! دکتر نوزادان، ینی باز فردا ببرمش دکتر؟ رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏
مادرهود عضویت: 1398/02/30 تعداد پست: 4688 غروب دکتر بودم! چرا متوجه نشد خب! دکتر نوزادان، ینی باز فردا ببرمش دکتر؟ دهنشو چک کرد؟؟؟؟پس ایشالا نداره ...شیر نده بهش تا نگیره ازت ....خودت برو دکتر ...چقدم با نوزاد دکتر رفتن سخته عزیزم ...ولی اشکال ندارهمیگذره این روزا نام کاربری م، motherhood هست. 😊 اسم پسرم هود نیست😏
masssii مدیر استارتر عضویت: 1397/06/22 تعداد پست: 3883 شیرخشک باید بدی چند روز ...هم دکتر زنان هم اطفال میتونه دارو بده شیر خشک ندادم تا بحال، بلدم نیستم، بد موقع هم هست آخر هفته! منم احساس کردم داخل دهنش سفیده! رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏
masssii مدیر استارتر عضویت: 1397/06/22 تعداد پست: 3883 دهنشو چک کرد؟؟؟؟ پس ایشالا نداره ... شیر نده بهش تا نگیره ازت .... خودت برو دکتر ... چقدم با نوز ... آره بخدا خیلی سخته 😥 کولیک و رفلاکسم داره، دکتر دهنشو نگاه نکرد، یه ماهشه پسرم، رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏
مادرهود عضویت: 1398/02/30 تعداد پست: 4688 آره بخدا خیلی سخته 😥 کولیک و رفلاکسم داره، دکتر دهنشو نگاه نکرد، یه ماهشه پسرم، پس دوباره ببرش دکتر خودش...اگه میتونی تلفنی از منشی بپرس از دکتر لپرسه بلکه ترفتی و دارو داد نام کاربری م، motherhood هست. 😊 اسم پسرم هود نیست😏
masssii مدیر استارتر عضویت: 1397/06/22 تعداد پست: 3883 من دخترم تو دوماهگی کنار لپش زده بود یجور سوسپانسیونه با قطره چکون هم تو دهن دخترم و هم ب سینه خودم ... چقد طول کشید تا خوب شد؟ توام درد درد داشتی؟ سینه ات تیر میکشید؟ مال من اندازه یه لپه ریزه هنوز رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏