2777
2789
عنوان

ویولن یا گیتار

24716 بازدید | 123 پست

بچه ها من مرددم بودجمم فقط به یکیش میرسه لطفا نگید اول برو راحت چون نمیخوان نوازنده شم برای خودم دوس دارم بزنم کدومش بهتره؟اخه خیلی از اهنگام مشترکن پس چه فرقی دارن؟

دربازی زندگی:گاهی پیروز میشویم،گاهی شکست میخوریمدر هر دو حالتما باید به بازی ادامه دهیم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

گیتار ویولن  سخته ول  می کنی

اگه ول نکنم چقدر طول میکشه یاد بگیرم؟ روزی یه ربع نیم ساعت بزنم

دربازی زندگی:گاهی پیروز میشویم،گاهی شکست میخوریمدر هر دو حالتما باید به بازی ادامه دهیم
زمین تا اسمون فرقشونه ولی مستقیم نمیتونی ویولون شروع کنی اولش باید یه ساز دیگه بزنی اگه فقط یدونه ...

گیتار سخت نیس ؟ کلاساش چجوریه ؟

من خیلی دوس دارم😍

چپ چپ نگام نکن بوخودا من اون خاله سوسکه که فکر میکنی نیسدم  
زمین تا اسمون فرقشونه ولی مستقیم نمیتونی ویولون شروع کنی اولش باید یه ساز دیگه بزنی اگه فقط یدونه ...

خیلی از اهنگاشون مشترکن ک. من وقت ندارم چندتا ساز یاد بگیرم هزینشونم زیاده اگه ویولن برم میتونم؟

ویولن صداش دیر در میاد و ممکنه زده بشی، مگر صبر عیوب داشته باشی. دوتا کلید هم داره. کلا ساز واقعا سخ ...

چقدر طول میکشه ویولن صدای خوب دراد؟🤩

اگه ول نکنم چقدر طول میکشه یاد بگیرم؟ روزی یه ربع نیم ساعت بزنم

با روزی یه ربع نمیتونی از پس ویولون بر بیای

با روزی حداقل دو سه ساعت شاید بعد یه سال بتونی بدیهیاتشو یاد بگیری

با روزی یه ربع نمیتونی از پس ویولون بر بیای با روزی حداقل دو سه ساعت شاید بعد یه سال بتونی بدیهیاتش ...

وای واقعا؟☹😶 من اونقدر وقت ندارم😓

خیلی از اهنگاشون مشترکن ک. من وقت ندارم چندتا ساز یاد بگیرم هزینشونم زیاده اگه ویولن برم میتونم؟

من توانایی تو رو نمیدونم

درسته مشترک با هم میزنن ولی یکی نیستن

مثل مقایسه فیل و فنجون میمونه