2777
2789

عضو گروه نارنجی وزن اولیه ۷۳ ،،،،،وزن این هفته ۱۰/۱۲   ۷۱/۱۰۰ کاهش وزن هفتگی ۱کیلو و۹۰۰وزن ۱۰/۱۹ ۷۱/۱۰۰کاهش هفتگی صفر ---وزن۱۰/۲۶ ۷۰/۳۰۰کاهش هفتگی ۸۰۰ گرم >>>>>>>وزن هدف ۶۰ 

😕😕😕😕😕😑😑😑😑

نخاروندی؟

آدامسی و آدامسی تو مبصر کلاسی تو امتحان فارسی نمره ی بیست میخواستی حالا که شدی رفوزه دلم برات میسوزه گریه نکن زار زار میبرمت شالیزار میفروشمت ۴ هزار ۴ هزار قدیمی خاک بر سر رحیمی رحیمی بیچاره ۴۰۰ تا بچه داره وقتی میره اداره سر کچلش میخواره 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یا خدا یهویی اینطوری شده  برو یه دکتر

شبیه رژ نیست ؟نمیدونم چرا شکاک شدم 😑

دنـیا اگهـ عـدالتـ داشتـ ،مـرد همـ بکارتـ داشتـ
😕😕😕😕😕😑😑😑😑 نخاروندی؟

پاها مامانمه اره میگه خواروندم دو روز پیش

عضو گروه نارنجی وزن اولیه ۷۳ ،،،،،وزن این هفته ۱۰/۱۲   ۷۱/۱۰۰ کاهش وزن هفتگی ۱کیلو و۹۰۰وزن ۱۰/۱۹ ۷۱/۱۰۰کاهش هفتگی صفر ---وزن۱۰/۲۶ ۷۰/۳۰۰کاهش هفتگی ۸۰۰ گرم >>>>>>>وزن هدف ۶۰ 
شبیه رژ نیست ؟نمیدونم چرا شکاک شدم 😑

نه بخدا

پاها مامانمه اره میگه خواروندم دو روز پیش

خب دیگه واسه همونه

آدامسی و آدامسی تو مبصر کلاسی تو امتحان فارسی نمره ی بیست میخواستی حالا که شدی رفوزه دلم برات میسوزه گریه نکن زار زار میبرمت شالیزار میفروشمت ۴ هزار ۴ هزار قدیمی خاک بر سر رحیمی رحیمی بیچاره ۴۰۰ تا بچه داره وقتی میره اداره سر کچلش میخواره 

لکه های قرمز روی پوست همراه با خارش که بر روی قسمت پایین پاها تشکیل می‌شود ممکنست نشانه ترومبوسیتوپنی باشد. ترومبوسیتوپنی به علت مقدار کم پلاکت‌ها در بدن رخ می‌دهد. پلاکت‌ها سلول‌های خونی بی رنگی هستند که به لخته شدن خون کمک می‌کنند. از علل این بیماری می‌توان به مصرف قرصی خاص یا ضعیف بودن سیستم ایمنی بدن یا مشکلی جدی‌تر اشاره کرد.

استغفرالله خواهر جاریم پلاکت خونش پایین بود 

باردار شد .۶ ماهه بود فوت شد .میگن نباید باردار میشد 

دنـیا اگهـ عـدالتـ داشتـ ،مـرد همـ بکارتـ داشتـ
لکه های قرمز روی پوست همراه با خارش که بر روی قسمت پایین پاها تشکیل می‌شود ممکنست نشانه ترومبوسیتوپن ...

پاهاش 6ماهه خیلی باد داره اگه دست بزاری رومچ پاش انگار اب زیر پوستشه