2777
2789

چی شده؟

روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

هی با تو ام انگار

گمشدی اینبار کوقلبت

ای چرا باز داری پاتو میزاری رو قلبت

عشق اخرین راهه یا که بیراهه حیرونی از چی گریزونی😐😁😁😁😁

میخندمو دلگیرمو میبینمو میمیرمو از این دنیا بیزارمبیزارمو بیطاقتم بیتابی شد عادتم آروم آروم میبارم                                                          ******            *******          *******          زخمای این زمونه بیرحمه کسی درداتو نه نمیفهمهواسه اونی که بیشتر فهمید دیگه آروم شدن فقط وهمه , فقط وهمه          

ناراحتیت چیه؟ 

تو یه خونه کوچیک پایین شهر  زندگی میکنیم بابام مریضه مامانم مریضه دوماهه بابام ۱۰۰ ملیون قرض بالااورده من نامزدم شوهرم وضع مالیش خیلی خوبه خجالت میکشم پیشش پول نداریم عروسی بگیریم داداشم بیکاره دیشب با خونه دعوا کرده زده بیرون تا الانم نیومده منم کتک زد از دیشب انگشتم کبوده فک کنم شکسته اما پول ندارم برم دکتر نمیدونم ب نامزدم بگم انگشتم چی شده . صبحم مامان بابام باهم دعواشون شد همسایه هم زده دیوار خونمونو خراب کرده چون داشت خونه خودشو میساخت گفت دیوار مشترکه پول تعمیر دیواروهم نداریم 

حالا تو بگو ناراحتیت چیه؟ ارزش ناراحت شدن داره؟

ناراحتیت چیه؟  تو یه خونه کوچیک پایین شهر  زندگی میکنیم بابام مریضه مامانم مریضه دوماهه ب ...

من تا الان ٣٠ ميليون خرج كردم فدا يوم

كلي بستري شدم بيمارستان

كلي امپول ادم

الان بعد اين همه انتظار