2777
2789
عنوان

حرف بد بابام😔

370 بازدید | 16 پست

من یه ماه دیگه عروسیمه 

رابطه خوبی بابابام ندارم حالا امشب برگشت بم گفت کی عروسی بگیری ازت راحت شم😔دلم شکست💔

هـرچقـدرم غـم وغصـه داری بـدون توایـن دنیا کسـی هس که بـدبختر ازتوئـه... پـس بگو خـدایـاشکـرت 💕بـرای خوشبختیـم یه صلوات بفرستید ممنون هموطنم❤️الـهم صلـی علـی محمـدوآل محمـد. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب بدی گفت یا ب شوخی؟

با بدی

هـرچقـدرم غـم وغصـه داری بـدون توایـن دنیا کسـی هس که بـدبختر ازتوئـه... پـس بگو خـدایـاشکـرت 💕بـرای خوشبختیـم یه صلوات بفرستید ممنون هموطنم❤️الـهم صلـی علـی محمـدوآل محمـد. 
رابطتون رو خوب کن

بعضی موقعا به خودم میگم بزار باش بسازم خوب باشیم بیشتر گند میزنه بابام

شوخی کرده باهات

نه خیلیم جدی بود بعدش مامانم سراین حرفش باش دعواش شد

یه بار بابام بهم گفت خواهرت اندازه سن تو بود خواستگارا پاشنه در رو از کجا کنده بودن....وای خدااااا این حرف بابام چقد سنگین بود واسم😭😭😭😭 داغووووون شدم باحرفش....

ولی الان دیگه ناراحت نیستم😇

ان شالله این تیکر نشون میده که سال ۹۹ سالی پرا ازشادی و خبرهای خوبه واسه من...واینکه سال ۹۹ پسرم تو بغلمه... 😁😁😁میشه یه صلوات واسم  بفرستی واسه اینکه  ان شالله خدا یه پسرصالح وسالم بهم هدیه بده ....ان شالله شماهم حاجت رواشی
الهی قربون دلت برم. پدر خیلی مهمه برا دختر.... حق داری....  به خدا توکل کن.  امام ها مثل ...

کاش حداقل این روزای آخر باهام خوب رفتار میکرد حداقل بادل خوش میرفتم ولی جوری داره رفتار میکنه که من روز شماری میکنم برم وداغ دیدنمو به دلش بزارم😔😭