الان اگه روزی دو سه قاشق فرنی یا حریره هم بخوره خوبه
پادشاهی در خواب دید تمام دندانهایش افتادند!دنبال تعبیر کنندگان خواب فرستاد...اولی گفت: تعبیرش این است که مرگ تمام خویشاوندانت را به چشم خواهی دیدپادشاه ناراحت شد و دستور داد او را بکشند...دومی گفت: تعبیرش این است که عمر پادشاه از تمام خویشاوندانش طولانی تر خواهد بود...پادشاه خوشحال شد و به او جایزه داد!هر دو یک مطلب یکسان را بیان کردند اما با دو جمله بندی متفاوت...نوع بیان یک مطلب، میتواند نظر طرف مقابل را تغییر دهد...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پسر من همینطور بود ی ذره غذاشو طعم دارکن من ک بهداشت گفت برای اینکه زده نشه نمک ادویه کم بزن پسرمن نخورد ب هیچ عنوان سرلاک و اینا تا الان ک ده ماهشه غذا سفره رو میخوره با اشتها ولی از قاشق میترسه بخاطر همون شش ماهگیش با دست باید بهش غذا بدم
اره منم بی مزه باشه دوست ندااره خو چه کنم نمک وادویه تایسال که خوب نیس،،،یعنی الانم با دست میخوره؟؟؟ ...
پسر من ک کلا جنگلی شده قاشق میبینه در میره😂شما مراعات کن بچه اتون مثل پسر من نشه .من بهش با قاشق ژله ای صورتی دارو و غذا میدادم الان قاشقه رو میبینه رو هرکجا باشه سمتش نمیره😂