بانوی_گل1 مدیر استارتر عضویت: 1396/03/12 تعداد پست: 4310 عنوان ناگت مرغ 219 بازدید | 9 پست ناگت مرغ خونگیو باید چن دقیقه سرخش کرد که قشنگ مغز پخت بشه.چون مرغش خامه چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد! 1398/08/08 | 17:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانوی_گل1 مدیر استارتر عضویت: 1396/03/12 تعداد پست: 4310 به منم بگیدشام چی بزارم🙁 ناگت درست کن چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!
یدونههستمممممم عضویت: 1397/12/19 تعداد پست: 2861 لایه نازک نازکش کن بهش پودرسوخار فلفل سیاه زردچوبه نمک بزن سرخش کن خوجمزه میشه خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
بانوی_گل1 مدیر استارتر عضویت: 1396/03/12 تعداد پست: 4310 من اول نیم پزکردم عالی شد 😋 مرغش منظورتونه؟ اول نیم پز کردین بعد باهاش ناگت درست کردین؟ تو رسپی هایی که دیدم همش مرغش خام بود.منم خام درست کردم نمیدونم چقد باید سرخش کنم.بار اولمه چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!
بانوی_گل1 مدیر استارتر عضویت: 1396/03/12 تعداد پست: 4310 لایه نازک نازکش کن بهش پودرسوخار فلفل سیاه زردچوبه نمک بزن سرخش کن خوج مزه میشه حدود یه سانته تقریبا.چقد بمونه تو تابه میپزه؟ چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!
بانوی_گل1 مدیر استارتر عضویت: 1396/03/12 تعداد پست: 4310 سیرنمیکنه ماکارونی،کتلت،کوکو سیب زمینی،کوکو سبزی،الویه چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!
tyasan عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 41178 مرغش منظورتونه؟ اول نیم پز کردین بعد باهاش ناگت درست کردین؟ تو رسپی هایی که دیدم همش مرغش خام بود.من ... آره عزیزم من نیمپز کردم بعد سرخ کردم ( )