2777
2789
عنوان

پست 🌹❌

82 بازدید | 8 پست

سلام دوستان.از بندر انزلی امروز صبح برام یچیز پست کردن.... گفته یکروزه میرسه...اما فردا من ناهار دعوتم جایی.  بنظرتون فردا باید خونه بمونم یا تاساعت چند بمونم تا پست بیارتش؟ خودمم تهرانم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نمیشه زنگ بزنی پست،بگی بعدازظهر بفرستن

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒

بستگی داره اولویت پست توی شهر شما با رسوندن بسته های پستی کدوم منطقه باشه نمیشه گفت چه ساعتی میرسه ممکنه صبح بیاد ممکنه بعدازظهر بیاد

معمولا مامور با گیرنده تماس میگیره اگر تماس نگیرن بستتون میره اداره پست برای تحویل میرین اونجا بستتونو میگیرین...

عقاید من مال من ؛ عقاید شما مال شما . اگر اختلاف نظری هست نیازی به توهین و گزارش زدن نیست مستقیماً بگو !