2777
2789

عزیزم اول به عدالت خدا شک نکن هر کس یه سرنوشتی داره بیشتر امام حسین که نبود نوه ی پیامبر بود کل بچه هاش و برادراش و خودش کشته شدن سر بریده شدن 

باز نگفت خدایا تو عادل نیستی

سخت هست ولی نگو شک دارم به خدا و عدالتش 

تا آخرین لحظه ایمانتون و از خدا نبرید شاید به خاطر همین کار ...خدا آخرین لحظه نجاتتون بده 

بازهم توکل بر خدا 

و واسه اطمینان دل دوستایی که دشمن دارن این عکس و میذارم ...

I'd walk straight through the bullet😏

شايد هركدوممون تو شرايطش باشيم اين حرفو بزنيم

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعضیا وقتی مستاصل میشن اینطوری میگن، قطعا از ته دلشون نیست و باید درکشون کرد

توان و عکس العمل همه یکی نیست

من از توراه برگشتی ندارم..به سمت تو سرازیرم همیشه💗.... 🙏الهی شکر🙏
شايد هركدوممون تو شرايطش باشيم اين حرفو بزنيم

اگه اشتباه نکنم داره از اون خانمه میگه ک چشمش دنبال یه زندگی دیگه بود ..زندگی ای ک زنه هرز میپره و شوهرش خیلی هواشو داره و خیلی بهش پول میده ..این حسادت نداره ..اتفاقا باید خداروشکر کرد ک زندگیش مثه اون زن نیس.

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

ناامیدی سخته،هیچوقت تااین اندازه ناامیدوبدبخت نبودم  شایداون دوستمون هم دراوج ناامیدیش همچین حرفی زده،ولی بازم خداروشکر😔😔

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔

اجازه بدیم هر کس خدای خودشو هر جور میخواد تصویر کنه و بپرسته و دوست دشته باشه!

کسی بگه خدا عادل نیست از عدالت خدایی که شما بهش اعتقاد داری و عادل میدونیش کم نمیکنه !!!

اعتقاد مذهبی و خدا و این جور مسائل خیلی شخصیه !

کسی که میاد تاپیک میزنه که خدا عاقل نیست کار بیخودی کرده چون به کسی مربوط نیست نظر اون چیه اونی که میره مینویسه نخیر خیلی هم عادله کار بیخودی میکنه ! 

خدای من خدای منه ! برای من کافیه هرجور دلم بخواد صداش میکنم ازش شکایت میکنم شکرش میکنم دوسش دارم و و و 

نه تاپیک زدن راجبش درسته نه جواب به اون تاپیک !

ايشالا درمان سرطان كشف بشه
اگه اشتباه نکنم داره از اون خانمه میگه ک چشمش دنبال یه زندگی دیگه بود ..زندگی ای ک زنه هرز میپره و ش ...

نميدونم.....درجريانش نيستم

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/

ممنونم دوستم.من تاپیک زدم

من الان شرایط زندگیم اصلا خوب نیست

این حرفی هم ک زدم بخاطر اینه ک من خیلی روی خیانت حساسم و تو زندگیم با همسرم حتی سرسوزن ب این چیزا فکر نکردم چ برسه انجام بدم.و شوهرم ب بدترین شکل ممکن باهام رفتار میکرد.من این روزا خیلی دلگیرم و اصلا حالم خوب نیست😞😞😞

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم
چرا گزارش میزنید که تاپیک تعطیل شه من داشتم براش مینوشتم واقعا که  کی اینکارو کرد؟؟؟؟

دقیقا داشتم همین و میذاشتم تعطیل شد 

چرا حذفش میکنن؟خودش تعطیلش میکنه؟

I'd walk straight through the bullet😏
اگه اشتباه نکنم داره از اون خانمه میگه ک چشمش دنبال یه زندگی دیگه بود ..زندگی ای ک زنه هرز میپره و ش ...

زندگیم مث اون نیست ولی دارم طلاق میگیرم 

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم
@talllaaa    

جانم