2777
2789
عنوان

سرنوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 27 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

زایمانت طبیعی بوده؟

نه سزبوده...الان پشت سرش گرده ولی انگارکشیدس

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
صاف بزارش حتما.... مو در میارن خوش فرم میشن. پسر منم رفلاکسی بود پهلو میزاشتم دراز شدک😞

بعدش خوب نشد؟اینم رفلاکسیه

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
بالش فرم دهی می گرفتی قشنگ سرش گرد گرد میشد. البته من خودم نگرفتما😁من پسرم عادت داشت سرشو صاف میزا ...

بالشتش چه شکلیه؟

من دخترم همش عادت داشت سرشو یطرف میزاشت ی طرف سرش صاف شده بود الان خوب شده

یعنی خودش درست میشه پشت سرش؟

بعدش خوب نشد؟اینم رفلاکسیه

موهاش زیاد میشن کمی بهتره... 

ولی ۴ماه ب بعد میتونستم صاف بزارم ولی نذاشتم. اشتباه کردم

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  
موهاش زیاد میشن کمی بهتره...  ولی ۴ماه ب بعد میتونستم صاف بزارم ولی نذاشتم. اشتباه کردم

یعنی تاچهارماه وقت دارم سرشوصاف بذارم؟

یعنی تاچهارماه وقت دارم سرشوصاف بذارم؟

آره بابا.... تا8ماه.. بعدش سفت میشه

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  
آره بابا.... تا8ماه.. بعدش سفت میشه

مرسی گلم