سلام خانمها لطفا نظر بدید که هاشور ابرو قشنگ تره یا سایه چه رنگی بهتره روشن ياتيره
لا حول ولا قوه الا بالله دخترم به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن
من همه رو امتحان کردم ولی سایه رو دوست دارم ماندگاریشم بهتره فیبروز ماندگاریش کمه ولی خوب طبیعی تره
دنیا به دست کسانی که کارهای شیطانی انجام می دهند،نابود نخواهد شد، بلکه به دستان کسانی نابود می شود که آنها رامیبینندو هیچ کاری نمیکنند. (آلبرت انیشتین)
سایه مصنوعیه از مدم افتاده میکروبیلدینگ فیبروز کنید
پارسال هاشور کردم الان کمرنگ شده فيبروز چجوریه
لا حول ولا قوه الا بالله دخترم به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن
میخوای حالاهااا موندگار باشه سایه..باقیش قشنگ ولی گرونتر عمر کوتاهتر
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.